Inte velat ha det på nått annat sätt...

Det har varit en supernice helg! Har hunnit med både att socialisera och softa. Känner mig faktiskt i fas med mig själv och utvilad. Började helgen med en spontan afterwork på Galways på Kungsgatan. Mycket trevligt och ett härligt avslut på första arbetsveckan efter jullovet.

Lördagen inleddes med en sovmorgon till 11 -11.30 tiden. SKÖNT!! Såg ytterligare en av Nord och Syd-filmerna. Så mycket roligare att se på film nu när man har en fullsize- TV. Senare på eftermiddagen var vi några tjejer som möttes upp i Liljeholmen för lite middagsshopping. Skulle vidare sedan till Midsommarkransen och bjuda födelsedagsbarnet på ljuvligt god wok och kladdkaka och glass till efterrätt. Ett toppenmysig och trevlig helkväll med tjejerna blev det. Vilka underbart härliga vänner jag har! :)

Idag har varit en lugn dag. Sov till halv 11 och vaknade pigg och glad. Pysslade på lite här hemma innan jag gick ut en sväng. Passade på att gå till ICA och köpa lite blodapelsiner, pistagenötter och något så tråkigt som dammsugarpåsar. Hyrde tredje Pirates of the Carribean-filmen. På vägen hem blev det ett besök på solariet som jag såg igår nära där jag bor. Dyrt och inte vidare effektivt så dagens besök blev både det första och sista. Annat är det med solariet i Farsta som jag berättat för er om förut. Det är billigt och förbannat effektivt. Fick lov att sjukskriva mig 2 dar för att jag bränt mig där och ändå solar jag då och då så är inte känslig av mig. Jag såg "fy fan" ut! Har solat där efter det, men på minimal tid! De måste byta rör jätteofta där. Nu är jag ju inte ute efter att se brun ut. Vill bara ha lite grundfärg så man inte ser sjukligt blek ut. Känner mig piggare och fräschare med lite färg på kinderna. Ja, jag är fåfäng av mig. :)

image114

Nu är julen utstädad för den här gången.
Nu vill jag ha sommar och sol!

Kommentarer
Postat av: Lillan

Tror minsan du har hittat solariet som ligger nere i en källare?? har åsså solat där någon gång.. Inte speciellt effektiv nej!! det ligger vid bibblan va??
Känns lite konstigt i huvudet *s*

c ukramis

2008-01-14 @ 22:56:25
URL: http://linpet.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0