Gah! Fy f-n för fanatiska shoppare!

Idag var jag ner på stan och kollade in rean och det är väl egentligen inge konstigt med det. Var väl inte så vidare mycket folk heller och inte nå vidare rolig rea heller för den delen. Men lik förbannat så är folk som gamar!

Dagens scenario:
Väl inne på Vero Moda så hittade jag tröjan/klänningen som min syster sett ut och ville jag skulle köpa åt henne om de hade rätt storlek och färg. Jag hittar den och ringer glatt till henne och berättar det. Sen kollar jag vidare och får hjälp med att plocka fram några olika jeans som jag skulle pröva. Jag lägger ifrån mig det jag ska köpa/pröva utmed mig under tiden som jag fick hjälp och tar sedan med mig allt in i provhytten. Hittar ett par jeans som jag ska köpa och går sedan till kassan. Där upptäcker jag att tröjan till min syster är fel storlek!! Någon hade alltså bytt ut tröjan jag skulle köpa till min syster under den korta tid som jag lade ifrån mig den och lämnat en likadan i en annan storlek! Åh! Det finns tydligen folk av alla sorter och det här var INTE någon av den bättre sorten.... MORR!!

Så det gäller att vässa både näbbar och klor när man beger sig ner till stan numera...


Jag har överlevt julen och har haft fantastiska dagar hemma i norr. Träffat familjen, släkten och vännerna och bara haft det som bäst. Jag hade varit snäll i år och fick många mycket uppskattade julklappar!! Tack alla! :)

Nu har jag min kramigaste och gosigaste favoritprinsessa hos mig!!


Gott Slut och Gott Nytt!!

Den som väntar på nått gott...

Nu har jag gått på jullov! :)

Det är bara en av många fördelar med att vara lärare. Hihi!


Det lönade sig att vänta (den här gången). Idag var jag och shoppade en julklapp till mig själv. Jag köpte stövlarna som jag trånat efter i princip hela hösten! De var på rea 40%. Fortfarande dyra tycker jag, men helt klart värt det!

Girls night out ikväll!
Imorrn bär det av norrut.


I am SCORPIO - The Addict

Jag tycker det är intressant att läsa om hur människor i olika stjärntecken är och vad de har för egenskaper för oftast så stämmer det förvånansvärt bra. Sen att jag läser mitt horoskop dagligen är mer för nöjes skull. Ibland stämmer de och ibland inte. Tror inte på dem riktigt, men rolig läsning och vill ju veta vad stjärnorna säger om min dag. Kanske ska jag möta "Prince charming"? Hihi! :P

~Me mysels and I from the stars point of view ~

Ja, som ni vet så är jag född i skorpionens tecken. Mycket av det som står nedan stämmer med mig och den jag är. Fascinerande!

EXTREMELY adorable. Loves to joke. Very Good sense of humor. Will try almost anything once. Loves to be pampered. Energetic. Predictable. GREAT kisser. Always get what they want. Attractive. Loves being in long relationships. Talkative. Loves to party but at times to the extreme. Loves the smell and feel of money and is good at making it but just as good at spending it! Very protective over loved ones. HARD workers. Can be a good friend but if is disrespected by a friend, the friendship will end. Romantic. Caring.


Något som jag blivit lite nyfiken på är numerologi. Det ska jag kolla in lite mer vad det är. Återkommer. :)


Jag har hittat den rätte! Nu är det bara att vänta på rätt tillfälle! :)

Sån är jag...

Det finns oändligt många listor och här är en av dem:

v. alltid lika glad.
e. jättebra på att kyssas.
r. helt GALEN.

o. as sexig, grr.
n. du kan behålla hemligheter.
i. helt underbar i sängen.
c. riktigt barnslig.
a. har dom vackraste ögonen

Yep, that´s me! Fniss! :)

Ta bokstäverna i era namn och kolla nedan hur ni är:

a. har dom vackraste ögonen

b. alla vill ha dig.

c. riktigt barnslig.

d. gillar att dansa loss.

e. jättebra på att kyssas.

f. bra personlighet och utseende.

g. skiter i vad andra tycker.

h. en gosig nallebjörn.

i. helt underbar i sängen.

j. alla avgudar dig.

k. vild och galen.

l. alla älskar dig.

m. ruskigt smart.

n. du kan behålla hemligheter.

o. as sexig, grr.

p. populär bland alla.

q. mindre snygg..

r. helt GALEN.

s. lätt att bli kär i

t. omtänksam och bryr sig.

u. kung på att bara ta't lugnt.

v. alltid lika glad.

w. otur i kärlek.

x. inte alls duktig i skolan..

y. bästa pojkvän/flickvän som finns.

z. alltid redo.

å. har en dold talang.

ä. kan inte behålla hemligheter.

ö. gillar att dricka/festa.


Ännu en fantastisk helg...

Glamourfesten var bara lyckad! Den var galet kul! Kommer givet att bjuda på lite bilder från kvällen. Vilka fantastiskt underbara arbetskamrater jag har! Säger då bara det. Går ju inte att göra annat än att trivas! Puss på er!

I lördags var jag på avskedsfest. En vän ska åka till en dövskola i Ghana i 6mån. Vilket äventyr! Lycka till och trevlig resa! Hoppas du får det bra! :)

Min närmsta arbetskamrat har nu åkt till sydligare breddgrader. Rättare sagt till Sydafrika. Där ska han spendera jul och nyår med att träffa lejon, dyka bland hajar och resa runt i bil, men förhoppningsvis så är han tillbaka till jobbet när vi kör igång 7 januari. Hihi!

Idag shoppade jag de sista julklapparna. Hoppas verkligen jag får med mig alla i väskan sen när jag flyger upp till Umeå.

Nedräkningen har börjat: 4 arbetsdagar kvar till semester/jullov!

I goes fantastic glamorous...

Ikväll är det fest med stil!

Ikväll är det glamour!

Ikväll är det aftonklädsel!

Ikväll är det hårupsättning!

Ikväll är det flotta smycken!

Ikväll är det högklackat!

Ikväll är det vin!


Ha en trevlig kväll!
- Det ska jag! :)

WoW - hör och häpna...

Har uppdaterat pixbox!

Nu finns det nya bilder att beskåda. Har ju så grymt mycket foton från min tid som stockholmare och uppladdningen tar slut på tok för snabbt. Jag kan inte ladda upp så många bilder åt gången som jag skulle vilja. 

Jag har ju bjudit på en del foton här i bloggen också men för the extended version så är det pixbox som gäller och den släpar ju efter rejält... Först ut är bilder från anders. se - galan och från alla höstens pubaftnar som varit på dövas hus.

Om minnet inte sviker mig helt så vill jag tro att det här var min andra helg utan festligheter den här hösten. Blir säkert mindre av den varan under våren. Allt är ju extra kul när det är nytt också och jag har fått många nya härliga vänner. Har hur som helst njutit varje stund och skulle göra om allt igen om jag kunde.

På fredan och lördan var det julklappsshopping som stod på schemat. Lördagkvällen ägnades åt paketinslagning och julmys. Nu har jag en fin trave julklappar som väntar på tomten.

Jag har bestämt mig för att köpa en LCD-tv, minst 42". Tänkte passa på nu när det är rea så jag har mig en riktig tv när jag får mig en egen lägenhet sen. Är ju inte mycket till rea till sommaren och så slipper jag den lilla frukost-tvn som jag har nu också. Har inte idats släpa ner min stora tv utan lånat ut den till mamma istället. Men, det jag ville komma till är vilken djungel det är att hitta den rätta! Jisses!

I söndags var det adventsmys med tjejerna. En TOPPEN eftermiddag!! :)


Puss på dig och tack för i söndags!

Lyckligaste tjejen du känner...

          


För er är det här säkert löjligt och helt obetydligt men för mig var det högtidsstund idag! Som jag har väntat! Blodapelsinerna dök upp i affären idag! Tihi!

Köpte hem 2kg och njuter nu av doften här hemma från blodapelsinerna och mitt nybakta bröd! Japp! Du läste rätt. Tjejen har bakat bröd. :) Gjorde mammas saftiga och goda fillimpa. Busenkelt, snabbt och gott! Har även kokat gräddkola som jag ska ta med mig till adventsfikat med vännerna på söndag.

Nu är det julstämning på hög nivå inom mina väggar. Imorrn blir det Barkarby outlet med ambitionen att införskaffa lite julklappar. Ser fram emot att få slå in dem och göra fina paket. Jag hör till skara människor som vill slå in julklapparna själv och inte att de gör det åt mig i butiken. Jag tycker det är halva grejen att slå in dem och pyssla med paketen.


Tid för ryggläge omgiven av en doft av jul!

Ännu en fantastik helg...

Helgen har varit kanon!! Bara umgåtts med superhärliga människor och haft det toppen! Däremot så har den varit hur intensiv som helst!! Kan ju INTE påstå att jag har vilat i helgen. Det får jag göra nån annan helg :)

Fredag:
Helgen började med After Work på jobbet kl.15.30-17.30
Förfest och göra mig i ordning hos en vän till ca 23.00
Pubafton på Dövas Hus till 02.30
Efterfest på Lejonhjärta ("stället som aldrig stänger")
Pendeltåget hem 06.12
Hemma vid ca 06.45

När jag kom kom hem och klev av tåget på morgonen så stod det folk på perrongen vars dag precis börjat. Haha! Då hade min precis slutat. Tihi! Så det kan bli :)

Lördag:
Klev upp vid kl.13.30 
Globen Horseshow kl.15.00-18.30
Hem och duschade/bytte om och iväg igen
Dront till ca kl. 01.30
Efterfest på Lejonhjärta
Bussen hem kl. 03.45

Söndag:
Upp kl. 12
15 min senare iväg till Glöggfika med släkten
Hemma igen vid 18.30
Jobbade till och från till kl 23 då ögonen gick i kors...


Sånna här helger är det ju inte varje helg som tur var! 

Hoppas på en tidig kväll ikväll... hmm, tveksamt om det blir så... tanken som räknas?

Puss på kinden!

RSS 2.0