Börjar bli som folk igen...

Jag har varit, eller egentligen är, förkyld, hes och febrig sedan i söndags kväll.


Det är väl betydligt bättre idag än vad det var i måndags för då var jag max risig!  Mina härliga elever vet då hur man får mina mungipor att dras uppåt ytterligare. Typ det första de sa när de träffade mig i måndags var " Du låter som en man! " Hahaha! Sköna ungar!

Du ska ju inte tro att jag legat hemma de här dagarna utan jag är ju som jag är. Så länge jag står upp så går jag till jobbet. Har ju iof haft hyffsat lindriga dagar och sådant som måste göras på jobbet så lika bra bita ihop och dö på kvällarna hemma istället.

Det har varit Californication-maraton i helgen. Jag har kikat på säsong 1 igen och nu börjat se andra säsongen. Se den serien! Se den!!

Imorgon ska jag visa lägenheten. Tur att det inte är min lägenhet jag visar eller att det är en lägenhet som ska ut till försäljning för den är inte vidare representativ just nu i den flyttröra den befinner sig i. Fast nu överdriver jag lite. Så rörigt är det ju inte, men ser ju bara inte så kul ut med de staplade lådorna och tomma hyllorna.

Ringde till läkaren idag och frågade om min tå och varför jag fortfarande har för ont för att ha skor. Känner hon mig eller!? "Du går för mycket" svarade hon spontant. Oops! Kan inte säga emot henne där... Det kan tydligen ta upp mot 6 mån innan man kan ha skor ordentligt och närmare 1 år innan svullnaden har lagt sig helt. Jisses! Blir till att köpa skor, storlek större, för jag tänker inte springa runt i sandaler så länge till. Det blir fredagens utmaning att hitta nå skor jag kan ha. Wish me luck! Think i might need it! =)


MISSA INTE LÄSA DETTA:

Jag vill rikta ett ENORMT STORT TACK i östlig riktning till mina fantastiska vänner Lisa och Fredrik!! Vilka klippor!! På lördag ska Fredrik hjälpa mig med att byta bromsar på bilen så den kommer genom besiktningen. De ska hjälpa mig flytta. Lisa ska städa ut lägenheten under tiden jag är och sover borta med jobbet på herrgård. OVÄRDERLIGT!!! Pussar och kramar på er båda!!



Ryggläge i soffan.
Foten i högläge.

Staplar på höjden...

Igår packade jag de första lådorna.


Så nu har staplingen av flyttlådor påbörjats. Dag för dag kommer mitt bohag att förändras från att vara möblerat och uppackat till nerpackat och staplat och bli redo för flytten. Jag kan inte med ord beskriva den härliga känslan av att göra allt det här med min älskling! Visst, det är stort! Riktigt stort! Men känns bara så rätt och vore korkat av mig att inte följa den känslan. Det finns ju ändå aldrig några som helst garantier för varken det ena eller det andra utan vi lever nu och det är i nuet vi väljer hur vi vill leva och det är det vi kan påverka. Gårdagen eller morgondagen kan vi inte göra något åt idag i alla fall. =)


Igår var det en mysig kväll hemma med sushi och film. Vad som händer idag vet jag inte riktigt än. Har några ärenden som jag måste göra men i övrigt inga planer. Ännu!




Ordna frukost.

Från klarhet till klarhet...

Det börjar ta form på riktigt.

Vi har synkat våra visioner och har bilden så gott som klar för oss hur köket kommer att bli när det är klart. Snyggt! Javisst! Pricken över i är kaklet och det har vi valt ut idag. Det som återstår att välja är tapet och där har vi redan några heta alternativ. =)




Idag är det kramens dag så se till att kramas lite extra idag!
Det gör iaf jag!! =)

Fort var det gjort...

Tiden går alldeles för fort! I alla fall helgerna!

Det är redan söndag. Summa kardemumma så kan jag säga att jag haft ytterligare en bra helg. Det har varit en lugn helg som inleddes med en skön hemmakväll med min älsklingshjärtevän. Tokgod middag med älgkött från norr, pärstamp (riktig potatismos) och jättegod sås och sallad.

Lördagen var vi och spanade lite kakel som hastigast och hittade faktiskt några alternativ som vi fastnade för. Ska spana in butiken som de har på medborgarplatsen också innan vi bestämmer oss. På kvällen var det middag på Patricia och sedan med snabba steg till bion. Vi spanade in filmen Yes man med Jim Carrey. Filmen har förlängt mitt liv en hel del. Shit vad jag skrattade emellanåt! Det var soft att bara ses för mat och bio och sen en öl innan vi skildes åt på tunnelbanan och inte bara i festliga sammanhang. Jag måste verkligen ha de bästa vännerna! Serious!  Det gjorde vi bra Maria! Ett uppskattat initiativ som inte var första och sista gången. Kram på dig!

Ikvälll så blir det till att fara och spana när AIK möter Dalen i elitserien i innebandy. Sthlm vs Umeå... =)



Nu pizza!

Då, nu och sen...

Idag har jag tagit ett steg närmare mot livet som sambo.

På väg hem från jobbet i dag så postade jag uppsägningen av min lägenhet. Det börjar allt mer kännas verkligt att vi köpt lägenhet och att det snart börjar bli dax att göra verklighet av våra planer för den också. Jag ser verkligen fram emot att få sätta igång och mest av allt att slippa ränna emellan i våra lägenheter som vi har nu. Att slippa fundera över om man har med sig allt man behöver till jobbet och annat vi ska göra utan att ha våra saker ihop under samma tak.

Helgen har iaf varit kanon. Hade några vänner över på middag och käkade den extremt goda fläskfilén på fredan. Supernice var det! Det måste vi helt klart göra om. På lördan var det födelsedagskalas. Kan ju säga att vår present vi gav henne gjorde succé på kvällen iaf. Hon fick en käpphäst som galopperar, gnäggar och frustar. Don efter person heter det juh =)

På söndan var det spaning inför kommande köp till lägenheten. Har kommit en bra bit på väg. Vill jag tro iaf. Kan ju utan någon underdrift säga att vi har en hel del jobb framför oss iaf! Men när det är klart kommer det helt klart att vara värt det och det kommer att bli göörsnyggt!

Idag på jobbet så konstaterade jag att det kommer att bli en intensiv och händelserik vår. Behöver inte fundera vad jag ska göra med min tid.




Mys i soffan och förhoppningsvis en tidig kväll!

Efterlyses...

Någon som kan och vill eller känner någon som kan och vill skruva och meka bromsar på min bil!

Nu är det körförbud på min lilla silvriga racer. Har några 2:or som jag måste släcka först innan jag he mig ut på vägarna igen. Det är bromskivan bak och bromsrören. Hmm... så här i efterhand kan man ju fundera hur klurig man varit som kört runt med bilen sista månaden!? Med livet som insats eller. Nee, det vill jag inte tro. Hon går bra gamla bettan. Hihi! =)

Idag händer inte mycket. Det största projektet för dagen är att återställa dygnet som det borde vara. För imorrn är det allvaret och vardagen som infinner sig varesig jag vill eller inte. Ska bli kul att träffa eleverna och arbetskamraterna igen efter ett skönt och välbehövligt lov, men visst hade lovet gärna fått vara längre.

Vårterminen är ju som tur var den av terminerna som känns som det går fortast. Flera lov och röda dagar. Dessutom så händer en hel del annat som jag ser fram emot!! Först den nya lägenheten och veckan efter så bär det iväg till New York! Kan jag göra annat än att längta med ett stort leende!? NOPE!! =)


Tack för all omtanke och stöd!
Vänner som er ska jag verkligen vara rädd om!

Hon fattas mig!

Min ögonsten och fyrbente älsklingshjärtevän har somnat in!

2003-04-23 ~ 2009-01-03
SVCh Flatterhaft Up and Down O'Flanagan
"Wilma"

Så tacksam och glad över att hon varit min och allt vi gjort och upplev tillsammans!
Värmer mitt hjärta enormt när jag tänker tillbaka på alla år och stunder vi haft!
Lycklig att vi hann ses och ha det mysigt ihop en sista gång i jul!








Min bebis!
Både älskad och saknad!


RSS 2.0