Jag lever...

Vill bara tala om att jag lever och ge mina tankar en liten bensträckare från allt jobb och plugg som är nu. Det har varit ännu en totalt hektisk vecka med jobb jobb jobb, plugg och festfixande om vartannat och när det blivit lite tid över så har jag varit och kikat på några lägenheter också. Gillar inte att "skjuta från höften" när det gäller undervisningen dock... det är ju den som är det roliga och som jag vill lägga ner ALL arbetstid och engagemang på! Nu rullar det bara på i styrfart och vi håller oss flytande. Inte den nivå som jag vill hålla det på! Den här veckan började utvecklingssamtalen så det har varit långa dagar på jobbet!! Sista rycket nu innan det bär iväg till solen och värmen! Vill jobba undan så mycket som möjligt redan nu så jag kan komma hem till en mindre arbetssam tillvaro. Dygnet HAR för få timmar!! Det ÄR bara så!! Lyckligtvis så har jag mitt ständigt glada humör i behåll. =)

Var på Sofies hejdå-fest i lördags. Festen var kanonkul, men inte lika kul (för mig) att hon åker snart och blir borta i ungefär ett halvår. Önskar henne all lycka i världen och hoppas hon får en superb asienvistelse!!!

Det har nu ordnat sig för mig med en större lokal till min fest!! Så alla ni som ville komma, men det var fullt. Välkomna!!



Nu ska jag jobba vidare!
Blir ännu en sen kväll med datorn i knät!

Livets med-och motgångar...

Idag var jag på gymmet och det var bara hur NICE som helst!!

Verkligen gött att vara tillbaka på gymmet efter min maximalt envisa förkylning! Visst hade jag hunnit tappa lite från träningen jag lagt ner under sommaren och början av hösten, men inte alls i närheten av vad jag själv trodde. Så med gott självförtroende så blir det att nu ge järnet och komma igen!

Tyvärr så blev det inget av den lokal som jag hoppades på... skit! Jag VILL ju att ALLA ska kunna komma! Så nu letar jag med ljus och lykta efter en lokal som rymmer 50pers! Bråttom är det för att hinna avboka lokalen jag har nu i tid och slippa betala hyran där iaf! Har du nått bra tips så är det mer än välkommet!!

Har fortfarande inte fått nått besked om min nya lön. Väntar med spänning på utfallet av löneförhandlingen i våras! Hur den än blir så kommer dec bli en bra månad. Skatteåterbäring och retroaktiv lön från 1 april. Julklappsshopping i större format kanske är att vänta. Thihi!

Nu ska flitens lampa tändas! Jobba lite och plita på underlagen inför elevernas utvecklingssamtal som startar nästa vecka. Har fortfarande MASSOR att göra så min himmel är fortfarande smockfylld av alla bollar jag håller i lufen samtidigt!! Kan det vara därför jag har grymt svårt att somna på kvällarna och vaknar före tuppen och kan omöjligt somna om... huvudet som jobbar konstant! Snart smiter jag till solen och totalsoftar! Efter det så lugnar det ner sig avsevärt på jobbet iaf och då hoppas jag få tillbaka mina normala sovrutiner och återigen kunna sova bort halva dan med lätthet! :)



Massor med värmande höstkramar till er allihopa!

Öppna dörrar- nya möjligheter...

Om allt går som jag vill så har jag en annan lokal jag kan nyttja så att jag kan öppna dörrarna för fler gäster!!

Jag tycker verkligen det är hur kul som helst att så många kan och vill vara med och festa till och fira mig! Gillade verkligen inte att behöva säga "stopp nu kan vi inte vara fler" för jag vill ju att alla som vill ska kunna vara med! Nu kanske det blir så att alla kan komma! =)

Igår så fick jag veta att möjligheten finns att hyra den lokal som jag nu väntar besked från. Hade tänkt på den innan men tänkte då att nja... nu har jag tänkt om och insett många av fördelarna med att vara där istället!

Jag får besked på måndag om den är ledig så för tillfället håller jag mina tummar så hårt att de blivit färglösa av blodsbristen! Håll tummarna ni också så blir det här superbt!!


Shopping i Farsta.
Födelsedagsmiddag i Gustavsberg.

En himmel av bollar...

Japp! Så ser min himmel ut för stunden! Det är många bollar som hålls i luften samtidigt nu!

And I like it! Jag trivs som bäst när jag får engagera mig och verkligen gå in för något. Har jag mycket att göra så kommer inte stressen och håller mig som gisslan utan snarare tvärtom så höjs min effektivitet och mina ambitionsnivå ytterligare ett snäpp. Att leva livet på halvfart och bara glida med eller åka snålskjuts är inte min melodi. Det enda problemet är att jag tycker att dygnet har för få timmar. Hihi!

Igår fick vi ett (förhoppningsvis) glädjande meddelande på jobbet. Löneförhandlingarna är nu klara och vi ska få veta våra nya löner imorrn. Jag håller tummarna för att morgondagens alkoholintag på After Worken blir för att fira och inte för att sörja. =)



Full fart mot helgen!

Askungens styvsyster...

Det skulle kunna vara jag... Jag ska också ta bort en del av tån för att bättre komma i mina skor. Haha! Jag tröttnade på smärtan och mitt fåfänga dilemma och passade därför på att kolla upp det och det var verkligen snabba ryck. Redan den 25 november blir det operation. Hade det inte varit för kommande utlandsresan, som är härligt nära nu, och min 30-årsfest så hade det blivit gjort tidigare. Inget stort ingrepp och det görs under lokalbedövning, men följs ändå av 1 veckas sjukskrivning för då är det högläge som gäller och under de närmsta veckorna ska jag hålla mig lugn. Jag kryssar mina fingrar och håller tummarna riktigt hårt att det läker snabbt och bra så jag kan stampa på ordentligt på kryssen sen! =)

Igår var vi på IKEA och på Skäris. Blev lite småshopping på IKEA, men desto mer på Skäris och NewYorker! Hittade mycket snyggt där och det bästa av allt att det är inte dyrt där heller! Träffade Kina och tog en fika med henne. Så nice komma ut och träffa lite folk. Har ju bara i princip bara varit på jobbet eller hemma eftersom förkylningen vägrat ge sig och krafterna inte räckt till åt så mycket mer än så...

Nu börjar det ordna upp sig och se lite ljusare ut för mitt 30-årspartaj! Skönt! För började bli lite stressad över att viktiga pusselbitar inte fallit på plats! Snart kommer jag ut med mer info. Roligt att så många anmält sig och ska komma!! Håll till godo!



Nästa vecka SKA jag till gymmet!

RSS 2.0