Låt mig va...

Jobbigt att vakna till den känslan! Eller rättare sagt (miss-) ljudet av 2 häcktrimmrar strax utanför mitt sovrumsfönster i morse! I 1,5 timme fick jag ligga och lyssna på dem. Vrooom! Vrooom! Vrooom! Inte vidare värst skoj med tanke på att jag bara haft mina blå slutna och befunnit mig i drömmarnas land i ca 4timmar! Ingen hinner ju bli nån skönhet med så lite sömn. Tjurade mig kvar i sängen och lyckades till slut somna om och få mig ännu nån timmes sömn.

Det blir ju som sagt inte alltid som man tänkts sig... planen var att sova ut ordentligt idag och om det innebar att sova bort halva dagen så, fine! Men den vackra tanken fick jag snabbt eliminera. Så nu är det en mycket trött version av en människa som sitter här och önskar att hon kunde somna om. Kan avslöja att det blir inte att ta igen det här dygnets förlorade timmars skönhetssömn inatt! Ikväll bär det iväg till Berns. Där stänger de kl 03.00. Kl 05.50 kommer en vän från Umeå med nattbussen och ska bo hos mig några dagar. Jag åker inte hem emellan utan jag stannar kvar i stan och sätter mig på nått hamburgerhak och hinkar kaffe och väntar in henne. Hotellfrukost?!

Igår var vi och käkade på Thaiboat. Efterlängtan av thaimat var ju stor och jag blev allt annat än besviken på maten och servicen! Supergott och jättetrevlig servitris!! Vi var ett härligt gäng som slutit upp och hade ännu en toppenkväll ihop! :)

Några fler foton från Thaiboat förra veckan:

Smile, and the world smile with you!  Lyssnar med stort intresse  SMSa bör man annars...
Skånska Umeåbesöket  Ska du verkligen dricka DET DÄR!?  SÅ ska en klubba tas!
Fram  Bak  Got the Devil in me
Blink! Blink!

Bilder från gårdagen på Thaiboat:
Lite färg har jag nog allt fått  THE Babes!  Peter, Linda och Jag
Tungan ska vara I munnen. Hihi  Göjva gör som Toka säg!  Haha!
Det var bättre...
Mysterious girl...

Dövas hus i fredags:
Kina söt  Peppade och laddade för kvällen  Le och gör världen vackrare
Sommarfräscha flickor

Hoppas på en PowerNap i eftermiddag!
Jag måste ladda mina batterier inför ikväll!!

Fallit i glömska...

Jag funderade länge på att söka mig till sydligare breddgrader och ett mera solsäkert klimat. Inte nu längre. Den tanken har jag lagt åt sidan. Det har varit riktigt kanonväder med en helblå himmel och starkt lysande sol. Vi har haft temeratur över 30 grader. Varmt! Har legat i solen nu 3dagar, NICE!


I torsdags, värmen till trots, så följde jag med Kina och prövade för första gången Combat på WorldClass. Wohoo! Det var grymt kul! Det hänger jag gärna med på fler gånger! Hade lite trassel på benen emellanåt, men det bjuder jag på. Inte lätt att ha ordning på koordinationen när man inte har nån. Hihi! Jag gruvade innan för både min kondition och koordination, men jag överträffade mig själv och kunde klappa mig själv på huvudet efteråt. Duktig flicka! :)

Ja, vad händer i helgen då?


~ Igår var det partaj. Förfesten var hemma hos mig och sen blev det Dövas Hus. Tack alla för en toppenkväll! Extra kul att träffa vänner som jag inte träffat på länge!

~ Idag ska jag först ut i solen lite och "läsa ut" (lyssna färdigt på) Snabba Casch. Bara 30 min kvar!! I eftermiddag bär det iväg in till stan för att köpa biljetter till Berns. Ska dit på måndag och stampa och njuta HardStyle! Vad som händer ikväll är inte helt bokat. Har några lösa planer och det visar sig senare i eftermiddag vad det blir.

~ Imorrn är det ThaiBoat! Mums! Vad jag längtar efter god thaimat! Vi har bokat bord och sen blir det att hänga där hela kvällen och bara ha det som bäst i glada vänners lag!

~ På måndag är det Berns och DJ den här gången är Giuseppe Ottaviani. Namnet säger ju såklart inte mig nått, men vad jag hört så verkar han vara mycket mera i mitt tycke än förre DJ på Berns.


Det låter kanske som att jag har fullt upp, men det är väl inte hela sanningen... mest kvällsaktiviteter så på dagarna kan jag dra fötterna efter mig bäst jag vill och inte göra ett vettigt handtag om jag är på det humöret. Haha! :)


Kontot är påfyllt och möjligheterna oändliga!
E=== KRAM ===3

Sena nätter tidiga mornar...

Jahapp...

Gick inte att sova länge idag heller! Vaknade till redan halv 9 och kunde inte somna om. RIngde och fick en telefontid hos VC så de ringde upp mig en timme senare, halv 10. Efter det var de ringt lika bra att ge upp och kliva upp. Då var jag ju defenitivt helvaken. Med tanke på tiden jag gick och la mig igår kväll (i morse) så tycker jag att jag lätthet borde kunna somna om och sova till mitt på dan iaf, men att kliva upp och mötas av en helblå himmel idag också så känns det som det kvittar. Hihi! Får gå och lägga mig och sova i solen istället. Först till läkaren nu kl. 11 och sen blir det sola, sola, sola! =)


Nu är det dax för frukost och mera Snabba Cash!
Combat ikväll??

För allmän beskådan...

Jag har uppdaterat med fler foton i inlägget "Never ending smiling story..." och "Sömn, en bristvara...".

Ssch! Jo... jag vet det är sent! Ska lägga mig, NU!!
Sov godast!

Lyckan är total...

Tjohoo!

Igår hade jag en skön eftermiddag! Njöt av solen, trevligt sällskap och gott fika!

Något som gjorde mig extra glad denna eftermiddag är att jag nu vet hur man öppnar upp hela inglasningen på balkongen! Åh! Helt underbart! Nu behöver jag inte flytta runt och jaga solen i en liten glugg utan kan öppna upp rubbet. BIG SMILE! Stort tack för hjälpen!! Kram och puss på kinden! I. O. U. =)
Glasfri balkong!

I eftermiddag har jag, Kina och Anna legat i gräset under den totalt molnfria himlen på ett vindstilla Reimersholme. Det var varmt! Solen tog på rejält så nu har jag fått lite färg på nosen igen. Det gillas. Är ju en liten (stor) soldyrkare. Fantastiskt trevligt och definitvt inte sista gången!


När jag kom hem så passade jag på att plocka lite äpplen i ett äppelträd vid parkeringen. Lite sura fortfarande om man tar för små äpplen, men plockar man de som sitter löst så vet man att de är mogna. Vet inte vad det är för magiskt med äpplen som man plockar själv... de smakar så gott, somrigt på nått vis. Ska plocka mera nån dag framöver och frysa in också. Kan vara bra att ha för här ska det bakas äppelpaj nån dag! Kanske rent av försöka mig på att göra lite äppelmos!?
Har jag pallat (tjuvat) dem?!

Har hunnit med en omgång på gymmet ikväll. Armar, axlar, ben, mage och rygg. Jag gillar styrketräning, det känns som min grej. Tränar gärna själv. Tycker det är kul att se att träningen har gett resultat. Tar tex mer i vikt nu än jag gjorde första passet. Kul när det går åt rätt håll. Håller tummarna att jag har den disciplin som krävs att fortsätta träna lika ofta när semestern är slut och jag börjar jobba igen!


Glöm inte dra pilen över bilderna för lite kommentarer. =)


Nu ska jag lyssa på Snabba Cash!
Kommer fylla på med mera foton i tidigare inlägg senare ikväll/natt!

Dör man så är det kört...

Ligger en hel del sanning i det! Planera inte bara för morgondagen utan ta till vara på så mycket du kan av livet och börja leva det redan idag. Imorgon kan det faktiskt var så illa att det är försent. Det kan man omöjligt veta i förväg! Det enda här i livet som vi kan vara riktigt säkra på är att vi kommer att dö en dag! Varesig vi vill eller inte...

"Live your dreams life is waiting for you"
-L.Y.D (Live your dreams) by Neverstore-

Såg detta klistermärke på en lyktstolope på väg hem från bussen.
Jag säger då inte emot!

Igår var jag och Kina och åt på Mest. Planen från början var att dela på en biffwok på uteserveringen vid Snaps. Gick längs götgatan och föll för frestelsen när vi såg skylten om plankan. Hur gott lät det inte! Gick in och beställde varsin planka. Jag en biffplanka och ett glas rött och hon en laxplanka och en öl. Fick in våra tallrikar och mums vad gott det såg ut och våra hungriga magar jublade. Men inte så länge... första tuggan och besvikelsen infann sig direkt (för mig iaf). Smaken var något bränd och köttet torrt. Snäll (dum?) som jag är så sa jag inte till heller, jag är ju inte typen som klagar i första taget. Inte första gången jag blir riktigt besviken på deras mat heller så lär nog inte äta där igen skulle jag tro. Men det hindrade inte mig att ha en trevlig kväll! Gav dem ju en andra chans iaf. :)
SER ju gott ut iaf...
Vi som tänkte lyxa till det lite i vardagen. Så här i efterhand skulle biffwoken varit såå mycket bättre. Men vi hade jättetrevligt och 2 vänner slöt upp och vi gick sedan vidare till en annan pub.


Nu bär det iväg till Reimersholme för att njuta av solen och den helblåa himlen!

Never ending smiling story...

Har gått hela helgen med ett stort leende. Inte en motgång på hela helgen och bara nöjen och trevligheter som avlöst varandra i ett rasslande tempo! Tur att mina smile-muskler inte är otränade! Fatta vilken träningsvärk jag skulle ha haft annars! Hihi!


I fredags var det Söder som hägrade. Blev en liten pubrunda med besök på Fenix och Kellys och vi avslutade på Göta Källare. Där var det tema "White". Så klart jag var klädd helt i vitt! Gissa om jag utmärkte mig när jag var på Kellys! Det är ingen underdrift att säga att vitt INTE är den inofficiella dresscoden där. More eyes my way... kind of nice! Hihi! :)

Dansade, dansade och dansade på GK. All night long och i högklackat dessutom! Fötterna klagade inte och inte jag heller! Nice att gå ut i högklackat! Brukar ju inte vara den typ av skor jag haft när vi gått ut på sistone pga att vi gått ut på Trance-ställen och dansat HELA kvällarna. Då har det varit gympaskor. Tråkigt! Fast behövligt! Har verkligen saknat att gå ut i högklackat! Jag skulle lätt kunna bli en slav för högklackat. I like high heels and painted nails!


I lördags träffades vi först och grillade hos en vän på Kungsholmen på takterassen. Hade tur med vädret som var vääldigt växlande! Det var bara hur trevligt som helst och det gör jag gärna fler gånger! Sedan for vi till Blommor Och Bin på Långholmen. Det var en enorm blandning av folk där! Fick se mycket mer än jag ville, alldeles för nära inpå och alldeles för offentligt! Faan de kan ju iaf FÖRSÖKA vara diskreta!! Gah! Vi drog vidare till Southside på Zinkensdamm och mötte upp lite mer folk där istället och satt där till långt efter stängning.

Inte ska du tro att festligheterna slutade där bara för att lördan passerat. Här utnyttjar vi helgens alla timmar för att umgås så mycket vi bara hinner och orkar! I söndags så var det en trött skara som ställde in både fika och grillning för att samla kraft till kvällen. Då var det återsamling på Thaiboat vid Skanstull. Ett riktigt mysigt ställe med bra musik. Mycket surr och skratt och massor med fotografering. Nästa söndag är vi där igen, men då boka bord och äta också! Rycker redan i thaimatstarmen. :)

Fredag:
Kompisar från förr!
I glada vänners lag
Dansar i discodimman
Lördag:
Kan man ha det bättre!?
Njuter av solen och andra glädjeämnen!
Kycklingwraps. Mumsigt!
Underbara gänget!
Kanske ska pröva klippa mig så kort...
Kina vid den härliga utsikten
Soligt värre denna sommarkväll
Mys på klipporna!
In action
Me, myself and I strike a (my) pose!
Just hanging at Southside
Söndag:
Tempen kl.17.22 på min inglasade balkong
Delar av folket, resten inne och äter
Sitter ute i VIP-avdelningen
På Thaiboat i Skanstull
My pose...
Mjau! Grrr! Klös! Naughty girl!
Lek och bus med kameran och ljuset
Foto (bejbi.se): Patrik Andersson
Foto (tranceclubber.se): Michael Selin

Idag var jag på gymmet och körde igenom hela kroppen! Såå nice!
Snart lyssa mera på Snabba Cash!

Gabriellas sång, Helen Sjöholm

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Gabriellas Sång


Idag har det åskat! BIG TIME!!

Jag har inte tummen mitt i handen...

Alfons Åberg är nog min idol när allt kommer omkring. "Ska bara..." Blev ingen Power-nap för mig idag utan istället så pysslade jag på med annat och fick för mig att borra och sätta upp spegeln ovanför sängen. Kinky! Hehe! Lånade en slagborrmaskin igår för att kunna borra i betongväggen. Stort tack för lånet!! Kram! Fort var det fixat. Knappt 10min tog det så var spegeln på plats. Tanken är att det ska dit en dubbelspotlight och/eller en hylla också så jag vet att spegeln ser ut att sitta lite högt just nu. Sängborden ska bytas ut också för de pasar inte alls ihop med resten, men tar det lite eftersom. Allt måste ju inte hända på en gång även om jag gärna skulle vilja. Thihi! :)

Det slog mig när jag tog bilden att jag har sytt överdragen till kuddarna och även gjort sänggaveln själv. Har varit rätt produktiv på sistone och fått mycket gjort i lägenheten. Har nog en liten händig ådra iaf. Får tacka för bra gener och arvsanlag! :)

Mirror, mirror on the wall...


Nu middag, dusch sen Söder all night long!

Sömn, en bristvara...

Igår hade jag ytterligare en bra semesterdag!

Först på Skärholmen och fikade och hade det allmänt trevligt i glada vänners lag!! En skön och soft torsdagseftermiddag helt enkelt! Kändes av någon ogrundlig anledning som fredag hela dagen igår. Dagförvirringen uttalas och stavas S-E-M-E-S-T-E-R! :)

Några koppar kaffe och timmar senare for jag och Kina hem till henne och tog en kamp och utmanade  grillvädergudarna. När vi preparerade grillen så var det halvklart väder och uppehåll med risk för regn. Vi antog utmaningen med gott mod och tände grillen och vad tror ni händer? Jo, givetvis så börjar det regna. Vi drar in grillen i hörnet av uteplatsen och grillar tålmodigt vidare. Det var inte varmt ute och helt snurrig blev jag av allt blåsande för att hålla fart på grillen, men ÅH vad gott det blev sen när det var klart så helt klart värt det! Mumsigt värre!

Sen blev det movietime. Såg filmen The Guru. Hmm, vad ska jag säga om den... låter den förbli okommenterad... :)

Var kvar hos Kina till närmare halv 4 i morse! Tiden verkligen springer iväg ibland och vips så är solen på väg upp igen. Hihi! Somnade nån gång mellan halv 5 och 5. Vaknade redan strax efter 10 och var på tok för vaken för att kunna somna om igen. Hur är det möjligt!! Så sömn är inget jag lyckats skämma bort mig själv med i överflöd på sistone! Hade ju nerdragna persienner, men ibland verkar inte ens Fader vår eller vitlök hjälpa. Spelade tydligen ingen roll vilka ansträngningar och förberedelser jag gjort i hopp om att få fulltaliga timmars sömn. Nåväl. Ser fram emot kvällens aktiviteter med bla vänner från Umeå!

Kämpar för att hålla igång glöden  Hurv! Kallt ute! Snöade faktiskt...aska...  Njuter efterrätt! Grillade marshmallows. Gött!

Ska göra ett försök att sova nån timme och ladda mina batterier inför kvällen!

Kan vara ego om jag vill...

Idag åkte jag in till Centralen och träffade en vän och arbetskamrat och tog en fika. Det var så kul att träffa henne! Vi har inte setts sen skolavslutningen.  Hoppas vi ses snart igen! Efter det att hon åkt vidare med tåget gick jag på stan resten av eftermiddagen. Siktet var inställt på ett par nya jeans. Mission accomplished!! Blev ett par Lee-jeans "Norma" på BikBok för halva priset. Ser ni vad jag fyndat på sistone! Tror den som fyndar mest snart är mamma. Rensning av garderoben är kraftigt på G. :)

I brist på annat att göra när jag kom hem från stan roade jag mig med lite ego-fotografering. Kan vara rätt kul ibland och roligast blir det väl om man lyckas ta en bra bild eller två... lika spännande varje gång man vänder på mobilen för att se hur bilden blev och om man fastnade. Digitala bilder är toppen! Alla bilder där man "look like total shit" är bara att radera och låtsas som de aldrig funnits. Hihi!

Me, Myself and I goes totally EGO:
Tavlan i bakgrunden är ritad av min kusin!Lite färg har jag nog allt fåttSolsken i blick
Feel my soft lipsA bit of attitude

Efter lite mellanmål så bar det iväg till gymmet för att spänna musklerna lite. Överkroppen fick sig en genomkörare idag och armarna känns något tyngre än de brukar, men det är ju ett kvitto på att träningen tagit. Känns alltid så skönt efter ett pass på gymmet! Gillar det gymmet för det är aldrig mycket folk där och man kan träna på som man vill och behöver inte köa till hantlar, skivstänger, maskiner mm och så är det grymt trevliga killar i receptionen! :)

Nyss hemkommen från gymmet:
Alltid nära till ett leende!

Snabba Cash är riktigt bra och jag lyssnar varje tilfälle som ges. Så ljudböcker är kanske mitt sätt ändå att ta del av den litterära delen av livet för jag skulle inte ta upp en bok och sätta mig och läsa lika ofta och framför allt inte lika länge som jag gjort nu när jag lyssnat! Nästa bok är redan nerladdad och förhoppningsvis blir de inte de enda böckerna jag "läser".

Ljudböcker. Superkul! 4 Toastar! :)


Imorrn blir det grillning!
Me like. Me like a lot!

Förnyelsen fortsätter...

Make Over, Home Edition...

Part III

Igår var det balkongen som fick sig ett mini-lyft. Köpt nya dynor till stolarna. Fyndade på ICA Maxi, de hade halva priset på alla dynor. Tycker det blev riktigt snyggt och i färger som matchar lägenheten och blått som jag gillar. En sån enkel sak som snygga dynor gör mycket för att de ska se trevligare ut på balkongen! Här ute sitter jag ofta. Blir några timmar varje dag. Så grymt nice att sitta här och sola, dricka te/kaffe, fika, äta lunch/midag, läsa, surfa, softa... ja, you name it! :)

2 dynor för priset av 1:
De nya stolsdynorna
Redo att åka till Sickla köpkvarter:
Me, Myself and I

Idag har jag njutit av solen och bara tagit det lugnt. Igår såg jag filmatiseringen av Jane Eyre. En serie i 4 delar som visats på Tv för inte allt för länge sedan som bygger på Charlotte Brontës bok med samma namn. Läste den när jag gick på lärarutbildningen. Den var en av många böcker i kursen "Skönlitterär grundkurs". Måste nog tyvärr säga att de flesta av de böcker jag läst de läste jag då... När det var som intensivast så läste jag 4 böcker parallellt! Brott och Straff var en av dem. Jag är ingen stor läsare, men önskar att jag vore det! Försöker råda lite bot på det genom att pröva mig på ljudböcker och se om det är nått som faller mig i smaken. Först ut är boken Snabba Cash.

Nu ska jag "läsa" (lyssna) vidare på boken Snabba Cash av Jens Lapidus!

Många mysiga kramar till Er Alla från ett soligt Sthlm!


Vem äter upp min kavel...

Varje gång jag öppnar lådan så är det en ny liten sågspånshög vid kaveln. Vill inte dela boende med några termiter så jag har nu tagit det säkra före det osäkra och slängt kaveln i soporna! Känns inte som prio #1 att köpa en ny kavel eftersom det inte är nått jag använder så ofta. Mest kring jul faktiskt när det är dax för pepparkaksbak. Säkert kommer jag att ha glömt bort att jag inte längre har nån kavel och sen står jag där utan den dag jag skulle ha behövt den. Tihi! :)

Min stackars sargade kavel


Ny dag. Nya äventyr!

Jag känner mig så välkommen...

Mitt mottagande till denna del av Sthlm har varit alla tiders. Jag har sparat in en hel del slantar på "Välkommen till ..."-erbjudanden! 

Jag har ju berättat för er om omläggningen av däck på bilen som var värt ca 400kr. Idag var jag och använde 2 kuponger från Vi-butikerna. Fick dubbelt upp av de kupongera för att de har 2 butiker här intill. Fick köpa 550gr Oxpytt för 10 kr och ordinarie pris är 33kr. Så 1100gr Oxpytt för 20kr istället för 66kr klagar jag inte över! Har också fått kuponger från ICA som jag ska hämta ut här i dagarna. Det ger mig ett paket kaffe och en påse bullar GRATIS! Kan ju vara bra att ha om man får gäster. Psst! Det var en inbjudan! Hihi! :)

Har varit och gymmat för en stund sen och det behövde jag verkligen. Jag har varit som en zombie idag. Tröttare än tröttast! Nu är jag pigg och alert och nästan lite rastlös! När jag kom hem så gjorde jag mig en smarrig smootihe för att ge kroppen vad den behöver efter träning. Så blev en soft och skön stund på balkongen i kvällssolen med ett glas med smak av sommar.
Nu ska fröken Fredriksson fixa lite i lgh och sen se film!

Fyller tomrum...

Make over, Home Edition continues...

Part II
Igår var jag i Skärholmen och köpte ramar till tavlorna jag köpte ifjol (!). Hade fått ett presentkort av min söta lillasyster i julklapp på Gallerix för ändåmålet avsett, så finally kom det till användning! Nu har jag fyllt tomrummet ovanför soffan och tavlorna är på plats. Puss, tjejen!

Var på Skärholmen med barndomsvännen och vi hade en kanon eftermiddag som tog slut på tok för snabbt, men tiden sägs ju gå fort när man har roligt! Massor med kramar vännen! Sen hann jag bara hem och vända för att åka in och möta upp Lisa mfl i Gamla Stan. Vi gjorde en liten pubrunda och vi hade supertrevligt hela kvällen! Tycker det är så kul att hon kommit ner till Sthlm hon också!! Ännu roligare att hon troligen blir kvar också! :)

Mina tjusiga tavlor:
Artist: Joadoor.
"Lord Of the Desert" och Eyes Of Amber", 70*70cm.


Jag saknar solen och den blå himlen!
Ikväll kommer vännerna hem från Amsterdam!
Har fått order att infinna mig hos Sofie kl.21, bara att lyda! :)

Make over, Home edition...

Part I

Första etappen av det jag tänkt göra i lägenheten är nu genomförd. Jag har målat om i hallen. Inte kul att ha samma tapet i hallen och i vardagsrummet och dessutom såg halltapeten ut som en hushållsost med alla hål och så var det typ ett brännmärke eller nått vid skohyllan. Alla rum i övrigt är ju nytapetserade eller nymålade så nu ser det bättre och fräschare ut i hela lägenheten.
FÖRE ------------ EFTER
Min nymålade hall
Nu är det nougat i hallen. Passar bättre ihop nu färgerna i lägenheten i övrigt (bortsett från vardagsrummet).


Nu ska jag hämta upp Linda och åka till Skärholmen.

Många kramar till er alla!

Jag har grymt bra smak...

... iaf om jag ska tro helt okända människor!

För igår hände det IGEN! Tredje gången den här sommaren! Det kom fram en kvinna till mig på Maxi och talade om för mig att jag hade en fantastiskt fin klänning! Hon frågade var jag köpt den och hon blev jätteförvånad när jag svarade att den var från BikBok sen blev  hon besviken att jag inte köpt den i år vilket innebär att den inte finns kvar i sortimentet. Vet inte varför men sånna gånger så önskar jag att plagget var nått dyrt märkesplagg för det skulle låta bättre på nått sätt och skulle vara så härligt att få svara typ Gucci. Men det bevisar samtigt att man kan ha snygga kläder som inte kostar en förmögenhet och andra tycker de är så snygga att de kommer fram och talar om det till och med! Blir ju sprudlandes glad när det händer men blir samtidigt nästan generad. :)

De två gångerna innan var först när jag satt på pendeltåget och tjejen snett mitt emot frågade var jag köpt mina rosa skor som jag köpte på Din sko för inte så längesen och hon sa att hon genast skulle köpa likadana. Den andra gången var när jag var inne på Åhlens i Ringen och prövade skor. Då jag ser hur en kvinna går runt mig och tittar jättemycket. Sen frågar hon om min kjol som jag köpt på rean på Gina Tricot för över ett år sen. Vet att mamma gillar den också. Hon blev jättebesviken att jag inte köpte en åt henne också! 50kr gav jag för den och den drog uppmärsamheten till sig iaf. Haha!

Ifjol våras köpte jag mig en kappa och DEN har fått många komplingarer av okända! När jag checkat in på flyget, på perrongen till tunnelbanan, Pressbyrån mm :) Ett bra köp med andra ord! Så helt kass klädsmak kan jag ju inte ha!

Idag är det fredag. Det är helg! Fast det har det varit de senaste veckorna! :)
Idag har jag varit och gjort några ärenden i Gustavsberg och passade då även på att springa in och säga hej till Lisa på hennes jobb. Kul att ses en snabbis! Sen bar det iväg till gymmet. Sen har jag bara varit hemma och vad jag roat mig med hela kvällen avslöjar jag imorrn, eller senare idag blir det juh. Hihi!


Här kommer några fler bilder från i måndags som Lars Johnsson fotat:
Oskuldsfull som en ängel! Eller...!?
Ständigt bus och skoj!
Mjauu! Kisse kisse katten!
Stilla en kort stund för att hinna fastna på bild!

Här är jag när jag hämtar hojjen:
Lovar att det är jag som gömmer mig i hjälmen!
Premiärturen på hojjen blev inte förrän 3 JULI!! ILLA, så sent får det inte bli nästa år!
Körde 23 mil med polarna på lördan och vet inte om abstinensen blev mindre eller större efter det. Hihi! Saknar att köra hoj, det är ett som är säkert!


Snart ska jag kramas lite med kudden.
Sov gott!

Inte en dag försent...

Imorse till frukost fick jag lite smått panik... Faan! Semestern är snart slut! Satt och bläddrade i almanackan och skrev i födelsedagar. Räknade antalet veckor tills det är dax att infinna sig på jobbet. Tog en lättnadens suck och ett stort leende förgyllde mitt solbruna ansikte. Ska inte stressa upp mig riktigt än insåg jag snabbt för det är 4 (FYRA!!) veckor kvar om jag räknar från måndag nästa vecka! Halva semestern kvar! Det är helt ok! Tihihi! :)

Semester har jag verkligen haft den här veckan. Bara tagit det soft och njutit av solens härliga strålar mot min kropp och känt gräset mellan tårna de senaste dagarna. Veckan började med en del hushållsnära sysslor som att tvätta, packa upp och städa lite.

Veckan i Umeå var trevlig på alla sätt och vis. Hann med en hel del bla hälsa på en vän och spana in hur de har det i sitt nya hus, gå på stan med lillasyster, middag med brorsan och hans tjej, sola, shoppa, frissan, tjejkväll, agilitybanan och träna med hunden (hon är grymt duktig och snabb!), bada med hundarna och lite vattenapportering, hälsa på en annan vän som renoverar sitt hus, bio, middag med några vänner, hojtripp med några kamrater en hel dag och utgång. 

Jag hade ordnat skjuts på söndan med en kamrat till pappa som kör långtradare och inga konstigheter i det, men tjejen med fingrarna på tangentbordet var på krogen på lördan... hon skulle ta det lugnt för hon skulle åka lastbil flera timmar... därför drack hon INTE mycket... hon blev full iaf... hon blev bakis... hon gruvade REJÄLT för att åka lastbil halva dan... Chaffören höll på att skratta sig harmynt när han såg mig och hörde att jag var bakis! Tur det iaf så det inte blev mutter och sura miner. Det var en klen tös som tog plats på passagerarsätet och vi hann nog inte ens lämna Umeå kommun innan jag sov. Vaknade en timme senare som en helt ny människa. Glad och pigg och mycket mera social!

Det var förfest hos mig i måndags och sedan fortsatte vi vidare till BERNS. Japp, jag har varit på Berns gott folk. Såklart i trancesammanhang. Marco V, en för de inbitna (inte mig), välkänd DJ var där och lirade. Många med mig var besvikna på att det inte spelades många hårda toner utan väldigt mycket house, men kvällen som sådan var kanon! Du skulle varit med! :)

Idag var jag och handlade på Maxi och till min stora förtjusning så dyker det upp allt mer norrländska produkter!! Idag gjorde jag 2 fynd. Det första var Lövångers korntunnbröd som bara är SÅ gott. Jag som har klagat så hemskt över att stockholmarna inte har nån tunnbrödskultur och köpt med mig ner ibland bara för att det inte finns annat än tråkiga Gene här. Det tar sig! Det tar sig! Det andra var i mejerihyllan. Norrmejeriers turkiska youghurt så klart jag köpte den och inte "den vanliga", den var billigare dessutom. Hihi!


I sedvanlig ording så kommer lite bilder:
Föfest hos mig...






At Berns...



Varför är Stockholms sommarnätter så mörka!?
Jag saknar de ljusa nätterna i norr!!

Superlativen haglar tätt...

Japp, så beskrivs min helg med släkten!

Den har varit kanon! Däremot så tar det rejält på krafterna med alla tidiga mornar och sena nätter när vi håller igång hela dagarna! Vi har haft hur tur som helst med vädret och solen har lyst på oss alla dagar. På kvällarna så kommer ju kylan krypande dock, men är man i norrland så ska det väl kännas av på nått sätt. Ett annat norrländskt fenomen som jag älskar med somrarna här är att det blir ALDRIG riktigt mörkt! Solen är bara ner och vänder så börjar den gå upp igen. Jämför man med Sthlm så går solen ner en timme tidigare och kommer upp en timme senare än vad den gör här i Umeå och det gör en stor skillnad på hur ljust/mörkt det blir på nätterna! Så här har vi väldigt ljusa nätter och det är ju en bidragande orsak att man blir så tidvill här! Hahaha! :)

Själklart tänker jag bjuda på lite bilder från helgen! Här är lite av det som jag fotat med mobilen. Håll pilen över så får ni en kort förklaring till bilderna.

Fredag:
Tilltugget som jag bjöd på till vinet.
Brorsans tjej.
Lillebror
Lördag:
Mamma när vi picnickar i skärgården.
Bilen jag åkte med till balen. En Buick från slutet av 50-talet.
Bilen som jag åkte en sväng på Wheels. En Chevrolet Bel Air -59.
Söndag:
Jag och Mia i bakartagen.
Lillebror bakar såklart han också!
Lillebror kavlade ut och jag rallade brödet.
Brödet måste gräddas också.
Brorsan och hans tjej i hennes pappas egenbyggda bil, Lotus Super 7!
Den fick mycket uppmärksamhet! Två av hennes bröder har byggt varsin sån här bil också!
Åkte en sväng! Faan vad den gick!! Jag kunde inte sluta le den kvällen! :)
Mamma och mostrarna poserar vid bilen.
Mitt namn på regbeviset och vinden i håret som saknas! :)

Har fått fler bilder från kryssen:
Good girls gone bad!
Där det finns bovar finns det poliser.
I soluppgången!
Härliga och sköna flickor!
Grrr! Klös!
Jag och Kina redo för kväll #2. Lets go shake that hot ass!
Fotograf: Lars Johnsson

Har min 4-bente älsklingshjärtevän hos mig hela veckan!
Nu ska jag busa och mysa med Wilma!

RSS 2.0