I all sin enkelhet...

Tänkte bara skriva några snabba raden innan jag börjar göra mig i ordning för kvällens aktiviteter.

- Bilen hann bli klar i förrgår kväll. Wow! Men kan säga att vi var både trötta och hungriga. Jobbade non-stop. Lillebror ska ha STORT TACK för att han ställde upp och hjälpte till!! :)

- Började gårdagen med att sitta i solen och njuta i en timme. Nice!

- Sen blev det en stund vid symaskinen. Vill ju kompensera lite och skapa jämnvikt i tillvaron med lite "kvinnogöra" efter alla garagetimmar... Hahahaha!

- Firade mamma igår som fyllde år. Supergod middag! Ungsbakad lax på grovsaltsbädd med potatis och romsås. Till efterrätt/fika blev det chokladtryffelpaj, tårta och negerbollar (ja, vet man inte ska säga det...chokladbollar...). Mumsigt värre. Hann också med både ett och annat glas vin. Blåbärslikören var god.

- Idag blev det också en stund vid symaskinen innan jag packade ihop och åkte ner mot stan.

- Hämtade lillebror och åkte och hämtade min bil.

- Nu är det dax för en dusch och lite mat innan det bär iväg till stan för lite festligheter.

- Imorrn bär det iväg söderut igen till 08-land. Ska köra ner och det är så kul att vi är två som följs åt! Det blir en lugn kväll på alkoholfronten iaf så vi är kördugliga imorrn.

Kram på er!!


Två kvällar på en hora...

STOPP!!
Släpp tanken du fick! Inte så snuskigt som det låter :)

Igår kom jag till Umeå och mer eller mindre på en gång så var det att till att hoppa i en arbetsoverall som skulle kunna passa en mindre jätte. Jag är tjusigast i den ska du veta! En riktig heting är vad jag är! NOT! Haha!

Håller som mest på med att slipa rost på bilen och obotlig tidsoptimist som jag är så siktar jag fortfarande på att när vi låser dörren till garaget imorrn kväll så är bilen lackad och klar... hmm... nån som kan lära mig trolla? Någon? Inte... blir till att parkera min nysolade bak på horan imorrn igen då. Spackla, slipa och lacka. 

Det hänger lite på hur svetsningen flyter på imorrn om vi hinner allt imorrn, men det är ju klart det kommer att gå bra!  Hihi! Jag ska hålla en tumme för att svetsningen går som hejsan och den andra för att jag får lägenheten och inte snubblar på målsnöret. Är på andra plats nu. Fy! Väntan är värst! Vill veta NU!

Igår så bjöds det på våfflor till middag hos lillebror våffeldagen till ära. MUMS! Hur gott som helst! Tack tack! :)

Så här flitiga och (o-)tjusiga är vi:
   Lillebror kapar bort där det var rosthål.
   Jag slipar rost (det jag sitter på kallas hora, HYFF tala om).
    Mera slipning.
   Lillebror svetsar fast ny plåt.

Tid för lite kvalitetstid med kändisen mr Blund.
Kram kram!

Goes pensionär...

Jag har Kina på besök och vi ska ha en skön söndagskväll tillsammans. Den började med god mat och lite chit-chat och nu är vi mitt uppe i Bingolotto-spelandet. Vi har ju planer om att åka till varmare breddgrader på höstlovet så vi tar nu alla chanser vi får att tjäna oss en extra slant till resekassan. Vi har spelat första bingon och var nära att få oss både en och anna rad, men som ni vet så... nära räknas ju inte alla gånger hihi :)

Blir det ingen vinst så får vi skylla på att vi saknade den vinstgivande "Duttpennan".

Nu är reklamen slut och dax att rikta om fokus till Rickard med gäster på kanal 4.


 

Nu ska vi vinna storvinsten!


Fåfäng, javisst...

Så nice att få pyssla om sig själv emellanåt. Igår var det håret som var i fokus för en stund. Nu har jag bättrat på min brunetta approach. :)

Påsklovet har börjat! Nu är det lov resten av månaden!! Blir en superstart på lovet ikväll. En en bunt vänner kommer hit så ska vi ha förfest här. Sen drar vi vidare till Göta Källare för lite Hard Style. Enligt uppgift så ska det vara flera bra DJ där ikväll. Är ju inte så insatt själv så jag kan yttra mig om det, men litar fullt på vännernas goda omdöme så det kommer säkert bli ännu en amazing kväll a la Hard Style!

Lite mat och en dusch sen blir det att hoppa i kvällens outfit. Rock on!

E===KRAM===3


Håll i dig...

... för här går det undan! Tjolahej tjolahopp! Fort var det gjort så var det redan måndag...

Helgen har varit super! :)
Efter jobbet åkte jag ner på stan. Började med inköp av nya biknitrosor. Känns lite udda att handla det nu med tanke på vädret och det enda solen lyser med är sin frånvaro. Inte direkt så att jag har nån utlandsresa bokad heller. Har planeringsdag i Nacka på spa vid Hasseludden imorrn och efteråt blir det bada av. Har aldrig varit där förut så vet inte riktigt var vi ska om jag ska vara ärlig. Men vi möts vid slussen imorrnbitti så bara att ta rygg på arbetskamraterna. Hihi!

Var även och köpte biljetter på CUM på Drottninggatan till skärtorsdagens Trance på Göta Källare. Blir förfest här hos mig innan. Ska bli så grymt kul! En bra upptakt på påsklovet. Nedräkningen har redan börjat! :)

På kvällen på fredan så träffades jag och Kina och gick på Kellys en sväng i väntan på att träffa några Umevänner senare. Gick sen till Bar 5emtio 4yra. Dit kommer jag att gå fler gånger! Bra musik och nice ställe. Jag och Kina, linslusar som vi är, fastnade såklart på vimmelbild. Var en vän till Kina som var fotograf och som också han är med i trancesvängen.

image151

I lördags var jag ut och åt gott på en liten mysig vietnamesisk restaurang. Maten var suveränt god! Däremot så konstaterade jag att jag helt klart måste göra en ansträngning och träna upp min fingerfärdighet annars svälter jag ihjäl. Hihi! Kämpade mig tappert igenom förrätten med pinnar men pinsamt nog så var jag som enda person på stället tvungen att be om bestick... Det bjuder jag på! Om jag inte gjort det så skulle jag antingen gått hungrig därifrån eller så kanske jag rent av skulle sitta kvar där än. Haha! :) Kvällen slutade med några goda drinkar och en fantastisk utsikt på Gondolen. Toppenkväll helt enkelt! Tack för en helkväll de luxe! :)

Söndan så var jag i goda vänners lag hela dagen och det var en riktig myssöndag! Det har det varit alldeles för lite av om du frågar mig. Bara umgås och bara va. Kvalitetstid! Puss på er! :)

Påsklovet börjar på torsdag eftermiddag!
Tre dagar kvar!

En kväll på söder...

Kom hem från jobbet. Gjorde mat. Käkade. Ställde väckar´n. Stängde av ljudet på MSN. Tog täcket och kudden och kröp ihop i soffan. Däckade stenhårt och sov 1,5 timme. NICE!! En power-nap kan verkligen konsten att göra underverk!

Nu är jag stylad och klar för en kväll på söder med vänner från Umeå. Jag och min härliga fd kombo ska snart mötas upp. Ser fram emot en kul kväll! Nu är det ytterkläder på som gäller och dax att gå till bussen.

Kram på er!

Festkommitténs okrönte drottning...

... det är jag det! Tihi! :)


Pappa fyller 50år och det ska firas! Pappa bokade lokalen igår. Jag är spindeln i nätet och kommer att hålla i trådarna och jag tycker det är så himla kul att planera och fixa så jag satte igång direkt. Jag har redan en hel del tankar och idéer för middan, typ nästan klar tror jag. Haha! Men är ju sån jag är... tankarna började snurra direkt när jag fick förfrågan om jag ville hjälpa till och eldsjälv som jag är så sätter man ju igång bums med detsamma. HIhi! :)


image150
Det här var mitt kinesiska horoskop förra veckan... Inga protester från mig iaf!

Det var verkligen full fart framåt i helgen och veckan har börjat i samma anda. Att göra nått i halvfart och halvdant är verkligen inte min melodi. Även om jag var så grymt toktrött i måndags att jag kände mig typ yr så pryddes mitt ansikte ändå av ett leende och det var samma höga ambitionsnivå och tempo på jobbet iaf. Jag trivs för bra på jobbet tror jag. Arbetskamraterna, klassen... :)




Hör och häpna!
Nu ska den norrländska nattugglan i 08-land gå och krama kudden!

Hardstyle baby, yeah!

image149
Helgens känsla... NOT!!!

Helgen har varit GRYM!! Har ju varit på mitt livs första Trancekryssning och kan direkt säga att det inte kommer att vara min sista! :)

Fy faan vad kul vi haft! Det var max drag på dansgolven och det har dansats och dansats i timmar och vi var ett fantastiskt härligt gäng som alla är lika nöjda och har haft det toppenkul ihop! Vi höll igång till kl. 5 på lördagsmorgonen och då blev det lite nervarvning i hytten med energipåfyllning. Några av oss återvände senare till dansgolven. Jag och några fler passade på att sova några timmar medans det skulle vara tyst i korridoren. En rolig regel tycker jag. Under natten får det vara precis hur högljutt som helst, men mellan kl. 06-10 så ska det vara tyst. Haha! Precis kl.10.01 så slog hyttgrannarna igång musiken igen och det var lika fullt trycka där i korridoren och i vårt rum som på dansgolvet. Så lycklig jag hann få mig iaf 3 timmars sömn. Haha! Upp och göra sig redo för mera dans. Kroppen var helt klart trött när det var dags att packa ihop för den här gången, men bara bita ihop och göra sig i ordning för nästa tillställning och möta världen med ett leende. :)

Det har tagits massvis med foton! Så nu är det "bildbytardagar" och vi skickar våra bilder till varandra. Så grymt nice med alla bilder! Lovar att inte hålla alla för mig själv utan dela med mig så ni får se. :)

Här kommer ett axplock:
              
           
        

Efter kryssen bar det raskt vidare till min kusins 30-årsfest. Även det var en toppentrevlig tillställning! Tack tack! Roligt att träffa så många av hennes vänner. Det bjöds på sushi och jag har ju som jag berättat här tidigare bara smakat det 1 ggr förut. Har väl inte riktigt den rätta knycken när det kommer till att handha pinnarna men lyckades skapligt. Fick ju i mig maten iaf. Fniss! Tycker faktiskt det är riktigt gott. Något som jag absolut kan tänka mig att gå ut och äta någon gång. Kom hem från festen kl. 3 i morse och jag lovar då var jag TRÖTT! Klev ju upp kl.6 på fredan och var vaken ett dygn. Sov totalt 3 tim på lördag morgon och vaken till tidig söndag morgon...så inte så konstigt egentligen... men helt klart värt det! :)

Av förståeliga skäl så har jag haft en Törnrosasömn i natt. Strax efter kl.12 så ringde telefonen. Undrar hur länge jag skulle sovit om den inte ringt. Hihi!


Tack för en KANONHELG!

Rockgirls at Trancekryss...

Snart bär det iväg på mitt livs första Trancekryssning! Laddad! Temat som vi i vår hytt har är ROCK och det gillas! Trance a la Hardstyle och rockoutfit, kan det bli bättre!? Nej, tror inte det!

Nu ska det bli dansa av hela natten lång! Go girls, GO!


När vi kommer iland igen imorrn så bär det raskt vidare från den ena festligheten till den andra. Då är det 30-årsfest som står på schemat. Så det blir till att svida om på båten och kliva i en, för mig, mera traditionell festoutfit och vara mer uppklädd och placera min väldansade häck i en taxi och åka till Hornstull.


Lämnade mitt hem i morse och återkommer inte dit förrän tidigast på söndag morgon. Borta på nöjen hela helgen med andra ord. :)


Here we come!

Löjlighetsexamen går till...

Sitter på tvärbanan på väg hem efter jobbet och kikar slött ut genom fönstret på folket utanför. Två, enligt dem själva, coola grabbar i typ 13 års åldern kommer åkandes på skateboard och börjar styla på perrongen. Sitter och spanar in deras lama trick och tramsiga översittarattityd. Den ena grabben snurrar runt och då ser jag han håller en cigg i handen.

Han håller den mellan tummen och pekfingret som om det var en joint han höll i. Han för ciggen mot munnen och tar ett fjuttigt litet munbloss och blåser ut den lilla rök han vågade suga i sig som om han äger världen och att alla imponeras till tusen av hans idiotiskt löjliga uppsyn! Pojkspolingen som knappt är torr bakom öronen tror han samlar vuxenpoäng och säkert också ett och annat pluspäng hos brudarna. Glömt det! Fjant!

Har redan siktet inställt på nästa lov.

Party party party...

I lördags var det partaj hos mig och sen utgång på Dövas hus. Var en toppentrevlig kväll och ett glatt och härligt gäng som samlades här. Det måste vi absolut göra fler gånger! :)

Min kväll slutade med en riktig praktfylla! Mådde som jag förtjänade på söndan! Eller mådde jag bättre än vad jag förtjänade... vet inte vilket... Jag är evigt tacksam att jag är omgiven av fantastiska vänner som såg till att jag tog mig hem helskinnad!! Nä, inget att lägga till i meritlistan direkt och väldigt olikt mig!

Vet inte när jag var full sist. Längesen var det iaf. Berusad, javisst men inte mer än så! Här ska man ju var man än varit ta sig genom hela stora Stockholm för egen maskin och alla man festat ihop med bor åt olika väderstreck så sällskap på bussen/tunnelbanan är inte givet. Av den anledningen så blir man (iaf jag) försiktig och jag har inte blivit riktigt på fyllan tidigare. Visst finns det ju taxi i den här stan också, men finns ju roligare saker att lägga pengarna på. Är ju partyglad och bra drag på mig iaf. Hihi!

Det är sånna här gånger jag inser att jag är helt klart bortskämd med den partykultur som vi  har hemma i Umeå. Där turas man om att köra så man har alltid skjuts från dörr till dörr och behöver inte oroa sig över hur man ska ta sig hem. Så hör man till dem som vill supa sig medvetslös så varsågod. Kommunaltrafik, vad är det?

       

   
Tjejerna innan grabbarna dök upp.


Nu ska jag pröva ut helgens outfits. Trancekryssning och 30-årsfest.

RSS 2.0