Jag är handikappad...

Ja, i alla fall i norrländska mått mätt! Det är ju omgivningen som skapar handikappet och att komma hem till Umeå och inte ha nån bil är ett STORT handikapp ska ni veta! Familjen har ju spritt ut sig åt alla väderstreck och vännerna lika så.  Här ska man ta sig fram för egen maskin och har man då ingen bil då blir det kämpigt. Kommunaltrafiken är INGET att räkna med på de här breddgraderna! Bil ÄR frihet! På tal om bilar. Min bil är nu ute på ännu en roadtrip utan mig. Måste ta mig i kragen och skicka min bil till bildoktorn för lite ompssling typ nu innan det hinner bli riktigt dyrt. Blä! Vad tråkigt! Finns roligare saker att lägga pengarna på!

Tjuvstart! Fick mina första 30årspresenter idag! En jättefin väggklocka och ett smyckeskrin av mamma! TACK! TACK! =)

Igår (torsdag) kl. 13.24 damp det ner ett mail i inkorgen på jobbet med en mycket intressant titel när jag satt och jobbade vid datorn. Var ju absolut tvungen att stilla min nyfikenhet med detsamma så jag öppnade det såklart på en gång! Lycka! Jag har blivit erbjuden den tjänst jag sökt och ser nu fram emot det spännande arbete som det innebär nu framöver!



Njuter av hösten och mörkret i norr!
Har min fyrbente ögonsten hos mig!! =)

Hur envis kan man va...

Vet inte när jag var hemma sjuk från jobbet sist!? Har det ens hänt förut?! Tror faktiskt inte det. Nu är det tredje dagen jag är hemma från jobbet så nu har jag väl varit sjukskriven för för en halv livstid nu tror jag. Haha!

Känner mig bra nog mycket piggare idag, men hostan envisas och vägrar släppa taget om mig! I morse vaknade jag med ögoninflammation i ena ögat igen... suck! Jag som hade bestämt mig för att he mig iväg till jobbet imorrn. Ja ja, det får gå som det går. Jag är allt för rastlös för att ligga hemma sjuk och vet att jag har MASSOR som måste göras på jobbet! Mest av allt så saknar jag att träffa vännerna och vill inte känna mig risig och hängig längre! Nu vill jag ta på mig lite roligare kläder, göra mig iordning och gå utanför lägenheten! Jag vill vara social och umgås!

Ikväll ska jag gå och se fotboll på Råsunda. Då ska jag gå på mitt andra derby. Den här gången är det Djurgården - AIK. Ser framemot det och hoppas att jag lämnar arenan med livet i behåll även denna gång! Blir middag ihop med några vänner som bor mitt emot arenan innan matchen. Tjohoo! Socialiserar! =)

På fredag så åker jag hem till Umeå och är där över helgen. Har lite dåligt samvete att jag inte varit upp oftare! Har inte varit i Umeå sen månadsskiftet juni/juli... illa! Höstlovet kommer jag inte heller att åka upp för då är det utlandet som gäller för min del. Läängtar!! Så nästa gång jag åker upp blir inte förrän till jul. Som tur var så kommer jag att träffa flera av Umeåvännerna när jag har mitt 30årspartaj! Blev bara såå glad igår när jag pratade med lillasyster som berättade att HELA familjen kommer ner och alla respektive! =)

Ska du ut och flyga? Då rekommenerar jag att du beställer IKEA-familykortet om du inte redan har det. Kostar inget, men du sparar mycket pengar på att ha det! Kortet beställer du enkelt från IKEAs hemsida. Sen bokar du ditt flyg på www.malmoaviation.se/ikeafamily

Nä, vad tror ni om en film? Tror jag ska koka the och luta ikull mig i soffan en stund och se en film eller två.


Mindre sjuk, men inte frisk...

Nu vill jag bli frisk...

Jag har varit en storkonsument av the de här veckorna! Vet inte hur många koppar jag dricker om dan, men de gör underverk för min sjuka kropp och lyckliga själ!

Jag skulle ha tagit några sjukdagar i början så kanske jag redan skulle ha varit frisk nu istället för att fortsatt köra vidare i 150 på jobbet... lätt att ge råd till andra hur de ska ta hand om sig för att bli friska, men att följa samma råd själv är långt ifrån lika lätt! Det blir inte katastrof på jobbet om jag skulle ligga hemma sjuk för en gångs skull! Det var bara ogjort att jag skulle stanna hemma i fredags, MEN det gjorde jag såklart inte... Jobbar ju bara halvdag på fredagar och hade lite att fixa med bla elevernas läxor så jag masade mig iväg till jobbet i alla fall. Fy mig!

Att jag är sjuk hör inte till vanligheterna och min inställning har varit att "det går snart över". Ha! Det kunde jag ju fetglömma! Nu har det gått över 2 veckor och jag är långt ifrån bra! Hostar typ hela tiden till och med så jag får huvdvärk ibland och har haft feber nu i 4 dagar. Nu börjar till och med jag, JAG, ge efter för tabletter och läkemedel... Måste väl erkänna att det inte var på mitt initiativ utan min totalt underbara pojkvän gjorde ett besök på apoteket nu på förmiddan. Du är bäst! Puss på dig!

Snart är det dax för lite solsemester! Jag läängtar! Ska bli så nice att komma iväg till solen och värmen!



Planerar och klurar vidare på mitt 30-årspartaj!

15 november är du upptagen...

Det är ett datum som DU ska se till att du är ledig!
För MIN skull! Tihi!

Den 15 november så ska just Du infinna dig i Sthlm för festligheter, Big Time!

Dagen då det är min tur att fylla 30 närmar sig för var dag som går. Så se till att hålla den här dagen fri!

Sprid detta datum vidare bland mina vänner!
Vill att så många som möljligt har möjlighet att vara med denna kväll och göra den till en oförglömlig sådan!


No time like partytime!

Jag är dålig på att vara sjuk...

Visst, det finns värre saker att vara dålig på det vet jag! Men när det gäller att vara sjuk så är jag totalt värdelös!!

Så länge jag tar mig ur sängen så är jag tillräckligt frisk för att gå till jobbet. Att jag sen är helt slut och knappt har tålamod så att jag orkar med mig själv det är ju en annan femma... nåväl!
That's me, just being me!

Fick stränga order idag på väg hem från jobbet som var väldigt tydliga och lätta att följa om det inte vore så att man, som jag, lider av A.Å.S (Alfons Åberg Syndrom):

Åk direkt hem!
Koka the!
Ta 2 värktabletter!
Sov!
Bli frisk!!

Som ni säkert redan räknat ut så lyckades jag inte vidare bra med att följa den order jag fått. Jag skulle ju bara... sen så skulle jag göra som jag blev tillsagd... inte förrän för en liten stund sedan som jag satte mig ner första gången sen det att jag kom hem. Istället för det jag blev tillsagd att göra så gjorde jag så här:

Åkte direkt hem.
Bar upp både min och Lindas all packning från bilen.
Packade upp.
Kokade the.
Passade på att kolla och rensa högen med post samtidigt som jag drack mitt the.
Dammsugade.
Vattnade blommorna.
Dammtorkade hela lägenheten.
Städade lite på toan.
Gjorde mig nått att äta.
Fortfarande ingen värktablett.

Nu är det dax för mera the och sen blir det en dusch och lugnet i soffan. Så nice att jag inte börjar förrän halv 12 imorrn! Har bara en lektion imorgon. 60min engelska sen har jag hela eftermiddagen fri till egen planering. Jobbar till kl 17. På onsdag däremot så blir det en heldag som heter duga. Då börjar jag kl 8 och slutar kl.20 så jag behöver verkligen en sån dag som tisdagen för att orka med det jag egentligen inte orkar med!!

Puss puss!


Vill bli frisk!

Helg igen...

Det blev helg den här veckan också!
Så skönt med mina tidiga fredagar! Jag slutar alltid kl 11.50 och det stavas och uttals; L-Y-X!!


Sitter på jobbet och ska strax stänga ner och göra helg. Vad händer i helgen då? Jo, nu blir det fönstershopping/shopping resten av dagen i Farsta och i Skärholmen. Sen ska jag plana ut i soffan med en halvbra eller  (om jag har tur) bra film och kurera mig och samla kraft till resten av helgens aktiviteter. Jag har känt mig krasslig mer eller mindre hela veckan och haft ont i kroppen, varit tung i huvudet, ont när jag sväljer och lite mindre febertoppar som kommer och går som det passar dem...

Imorrn är det fotboll på Råsunda (AIK- IFK Göteborg) sen blir det att bums med detsamma sätta sig i bilen och ta sikte mot Festerås. Nej, Västerås menar jag. En vän som fyller 30år och det ska givetvis firas. Kommer bo på 4-stjärnigt hotell och ha det som bäst så oroa dig inte över mig. Hihi! =)

Ser fram emot en lugn söndag och den aktivitetslösa helgen som aldrig verkar finnas. Nästa helg har jag inga planer... ännu... men planerna är att det ska vara min plan. Att inte göra ett vettigt handtag och bara va' från fredag till söndag. Håller tummarna att den önskan och de planerna uppfylls!


Har blivit en storkonsument av the!
Det gör gott för min krassliga kropp och lyckliga själ!

Tack för senast...

Nu är det ett varmt och skönt bad som hägrar! Ser fram emot att få krypa ner bland bubblorna och bara njuta! Sedan väntar några timmars pluggande. Är ju student igen och imorrn sätter det igång och vill ju inte komma till plugget första dan och ha slarvat med läxan. Hihi!

I fredags träffade jag Lisa och tog en liten fika med henne och en snabb runda på Forum Nacka. Toppentrevligt! Stort tack ska du ha för hjälpen med att förse pappa och David med snus och lakrits som jag shoppat åt dem på kryssningen!! Kanonsnällt, verkligen!! =)

På lördan var det festligheter på schemat. Jana har fyllt 30år och det firades rejält! Det blev en kanonkväll, alla kategorier!! Puss på dig vännen!!

Jag och Maria fastnade på bild på Blue Moon Bar och hamnade bland vimmelbilderna på  www.finest.se

Sinna vart he:
Partyglada flickorna
Har ju gått och blivit brunett igen nu. Kina hjälpte mig att färga håret innan kryssen. Tack tack tjejen! Trivs toppen i det även om det blev mörkare än vad jag tänkt att det skulle bli. När jag ser bilder på mig själv så ser jag att det är brunett jag ska vara. Har ju prövat en hel del olika färger genom åren eftersom jag är lite feg när det gäller att sätta saxen i håret och göra några drastiska förändringar. Istället färgar jag håret flitigt och varit variationsrik på det viset istället. Funderar ev på att göra en slinga i luggen i en snygg röd färg. Får se om det blir nått av det.


Igår åt jag pannkaka med hemkokt blåbärssylt.
Senare på kvällen blev det blåbärspaj.
Kan inte bli så mycket godare än så!

Kryssfoton part ll...

Bjussar här på lite mera bilder från Summercruise. De här bilderna är alla tagna av Lars.
Jag och KinavännenHawaii-truppen rodo att gå till Sundeck och stampa
PUSS! PUSS!Gäller att hålla vätskebalansen jämn...
Mina hyttkamraterMe and Timpa
Tjusiga Frida och Adde

Dag 2, hemfärd:
Puss på dig vännen!Haha! Blåsigt på Sundeck. Håll i kjolen!

Ingen fotboll idag heller!
Vattenskadad fotbollsplan!

Saknar sommaren och solen...

Försöker hålla fast vid sommaren så hårt jag bara kan. Vill inte släppa taget om den riktigt än och acceptera att det nu är höst. Beställde en ny vinterjacka idag så det är nu ett faktum att den ljuva sommaren tyvärr är förbi och jag får helt enkelt förlika mig med tanken att vi går mot både mörkare och kallare tider.

Lite bilder från Summercruisen kommer här. Har jag inte snyggaste brilllorna i stan eller?! Hahaha!
Hawaii-tösen...
Me and Mary
Notera drinkkannorna!
Haha! Tama vi verkar här då... hihi!


Blåbärspaj ikväll med norrländska blåbär som fantastiska mamma skickat åt mig!
Puss på dig! Bästa överraskningen ever!

RSS 2.0