Långpromenad...

Igår var jag ute på storslagna äventyr!

Gick ända från lägenheten och till tunnelbanan! WOW! Kan säga att så lång tid har det aldrig tagit att transportera sig den korta sträckan! Jag förflyttar mig inte med blixtens hastighet direkt. Hihi!

Lunka på. Lunka på. Vi har långan väg att gå.. tralalala!

Igår kom Kina förbi och vi följdes in till Bar 5emtio4yra och firade Alvie- vännen som även han passerat 30-strecket. Grattis mannen och stort TACK för igår!! 

Det är helt klart nått magiskt med förbud. De gör det så extra lockande. Jag får inte gå mer än allra nödvändigast och ska sitta med foten högt. Att då befinna sig på en nattklubb och omges av dansande vänner och dunk i högtalarna. Det krävdes stor självkontroll för att förbli sittandes. Gah! Ville ju dansa dansa dansa!! Ingen alkohol för min del heller. Tror jag har hört nånstans nångång att nån sagt att det inte är nån vidare bra kombination med stort intag av värktabletter... hmm! Dumt att chansa! Hihi!

Jag blir hemma från jobbet måndag och tisdag också, till att börja med. Är troligen tillbaka på jobbet på onsdag. Går ju inte att sitta på jobbet så ska försöka gå lite mer imorrn och på tisdag och se hur det funkar. Lägenheten saknar snart tapeter. Klättrar på väggarna här. Vill UT!

Snart ska jag ut på resande fot igen. Dags för kryssning igen! Ingen Gnussa-kryss den här gången utan Luciakryssning a la Hard Style! Ho! Ho! Ho! ;)



Har haft en toppenhelg!
Imorrn skolflicka! 100% Läxläsning!

Nedärvda gener...

Jag är nog min mammas dotter...


Nu är det andra dagen efter operationen. Det har gått över förväntan, men jag känner lätt att jag blir rastlös! Det är ju inte så att jag är hemma sjuk och är sängliggandes så då vill jag ju passa på att göra sånt som jag annars kanske inte har tid med på samma sätt. Undrar om det inte är generna från mamma jag ska skylla på att jag inte kan finna ro i att sitta i soffan med foten i vädret hela dagarna och göra ingenting. Hihi! =)

Läkaren har bestämt talat om för mig att jag INTE får gå eller stå längre stunder och jag måste väl i ärlighetens namn säga att jag förstår vad hon menar. Det går inte att fuska för då kommer smärtan direkt och jag kan räkna pulsen i foten. Tyckte ju att det gick rätt bra att smyga fram första dagen, men anledningen till det stavades b-e-d-ö-v-n-i-n-g. Nu kan jag knappt ställa ner hälen utan att det strålar ända ut i tån.

Kan ju berätta en liten hemlis för er. Jag lyckas få en hel del gjort iaf. Det gäller bara att finna de rätta knepen och den ulitmata arbetsställningen så foten kan vara i vädret, men det som inte går att göra sittandes får vänta. Gissar att jag ser rätt lustig ut emellanåt. Givet hade jag lite framförhållning så försett mig med både jobb och plugg så har två rediga högar här utmed mig i soffan som jag ska ta mig igenom. I eftermiddag ska jag hoppa in i köket och knåda ihop en smarrig lussekattsdeg. Ska baka lussekatter och saffranslängder. MUMS!!

Jag vill avsluta med en stor värmande och härlig kram till Kina-vännen!! Du har många ovärderliga vänner som bryr sig om dig  och önskar dig det allra bästa! Jag är en av dem! Puss vännen och ta hand om dig!! Vi ses ikväll för lite smarrigt lussefika och god mat!




Nu ska jag tända flitens lampa.
Hoppas jag inte bländar er!

Shape up...

Yepp nu måste jag verkligen ta mig i kragen och skärpa mig så bloggen håller sig betydligt mera Up To Date!

Det har hunnit hända en hel del sen jag sist satt med fingrarna mot tangentbordet och skrev i bloggen! Det största är helt klart att jag nu passerat det omdiskuterade strecket och befinner mig på "andra sidan" om 30år!

Hmm... hur känns det då!?
HELT UNDERBART!!

Jag befinner mig mitt i livet och vid min sida har jag en helt fantastisk pojkvän, totalt underbara vänner  och den bästa famlijen. Dessutom har jag glädjen att ha ett jobb jag trivs med så vad mer kan jag önska mig? INGET! Man får ju inte börja bli girig... Tihihi! =)

Jag vill rikta ett STORT TACK till alla ni som deltog i festligheterna den 15 november!! Kvällen blev så mycket mer än jag önskat mig! Jag är så glad för att ni alla var med och extra kul var det att hela famlijen hade möjlighet att komma ner till stora stan. Hoppas vi ses i vimlet snart igen! Ett ännu STÖRRE TACK för alla jättefina presenter!! Nu kan jag hålla mig ung, fräsch, slät och tight lääänge! =)

Ett fyrfaldigt tack till er ALLA;
TACK!! TACK!! TACK!! TACK!!

Idag låg jag under kniven. Ingen större operation. Den var över på under 15 min. Det värsta var faktiskt lokalbedövningen!! Den var INGEN lek! Andas! Andas Veronica! Va!? Ja... ja, ok ska försöka... (håller andan en stund till)... Takida gjorde mig sällskap under operationen och tur var väl det för när läkaren började kapa bort en del av benet i tån var det vara för mig att vrida upp volymen för att överrösta ljudet från sågen (eller vad det nu var). Nu sitter jag med foten i högläge och ska göra det så mycket som möjligt de närmsta två veckorna och knapra en (för mig) livsförbrukning med värktabletter.



På återseende!

Nedräkning...

Lördagen närmar sig med stormsteg!


Igår var jag och handlade det mesta inför lördagends festligheter. Några färskvaror som får vänta tills det är dags och så lite kompletteringsshopping till bakningen kvar bara. Erik, du ska ha det största tacket för all hjälp!! Puss puss puss!!

Ikväll drar bakningen igång och det ska bli såå kul! Vet inte när jag bakade sist... gillar att baka men gör det ju nästan bara i anslutning till födelsedagar och högtider så blir inte så ofta som jag skulle vilja. Så nu tar jag chansen  att baka så mycket jag hinner och orkar (som vanligt). Går det att beställa fler timmar på dygnet!? Vill ju baka massor! =)

Efter jobbet blir det två snabba stopp på vägen hem. Först fara förbi och hämta nyckeln till lokalen och sedan Forum Nacka för att se om jag hittar mig nån tjusig outfit till lördan. Sen blir det baka av resten av kvällen. Tjohoo! Kul kul!


Kan kort tala om att kryssningen i lördags med tjejerna från jobbet var kanon! Så grymt kul!! Dansa! Dansa! Dansa! Lite gnuss blev det iaf. Omöjligt att komma undan. =)


Dax att göra mig klar för jobbet.
Börjar ju inte förrän halv 12 på tisdagar. Me like!





Tillbaka till verkligheten och julfest...

Japp! Nu är man tillbaks i ekorrhjulet och trampar.


Efter att ha njutit en vecka i sol och värme i Chania var det lite motigt att gå till jobbet i måndags. Hade gärna legat på playan med en smarrig paraplydrink istället. Vi hade en toppenvecka, alla kategorier! Det måste vi göra om tjejer!! Bilder kommer och då kan jag berätta mera om veckan!

Ikväll bär det iväg utrikes igen. Kanske inte så flott som det låter. Den här gången är det ett gäng tjejer från jobbet som ska iväg, men då är det finlandskryssning som gäller. Då blir det party och "gnussa" för hela slanten eller nja... party för min del iaf och sen lär man nog hitta mig på discogolvet snarare än på dansbandsgolvet. "Gnussa"... tveksamt! Snuskhumrar! Jag vet vad ni tänker! Nu pratar jag inte om att "åka hiss" utan att "gnussa". Big difference! Nu blev det en massa intern humor men men Hahaha!

Igår var jag på julfest. Japp, du läste rätt! Och JA! Det ÄR forftarande början av november! Julen är mellan 1a advent och tjugondag knut även i år. Det var en supermysig och toktrevlig kväll hos Kina igår. Det var en härlig doft av glögg, pepparkakor, clementiner och massor av annat gott som mycket välkomnande mötte mig när jag klev innanför dörren. Åh! Längtar ju inte mindre tlll julen nu ska du tro!! Sofie smiter iväg imorrn (söndag) till Asien och blir bort i ett halvlår och hon ville inte missa julmyset med vännerna! Toppenvänner som vi är så självklart ser vi till att ha lite julmys innan hon åker! Puss vännen! Ha en kanonresa!!

Nä, vad tror ni om att man ska ta och göra lite nytta!? På agendan idag innan avfärd så ska jag ha diskat, vikt tvätten, fållat upp ett par byxor, gjort pastasallad och mackor till kryssen, skrivit inköpslistan till festen, börjat ladda ner musik till festen, skriva tipsfrågor, duschat, välja outfits till kryssen och packat såklart! Dax att sätta igång nu då om jag ska hinna!


Varför går tiden som snabbast när man har det som bäst och så jääkla långsamt när man inte vill annat än att tiden ska springa iväg!?



Höstkramar till alla som vill ha!

RSS 2.0