Hard Style Black and White cruise all weekend...

Skönt att få sova ut och vakna av sig självt! Ledig från jobbet idag. Måste ju ta ut komptiden innan sommarlovet och super att vara ledig idag och fixa och ladda inför kryssen. Bläddrade i almanackan och såg att det är långhelg nästa helg också, nationaldagen. Lustigt bara att fastän jag inte somnade förrän strax efter 1 i natt så vaknade jag redan vid 8 och var pigg. Tvillrade runt runt i sängen 1 timmen innan jag tyckte det var lika bra att stiga upp. :)

Här är lite bilder från förra helgens fest med arbetskamraterna och singel desperados... Hahaha! :)

image193

image194

image195

image196

image197

image198

image199

image200


Matssäcksfixande sen blir det softa i solen i Lidingö tills ombordstigning.

Blev rikare idag och fattigare...

Fast inte på pengar dock... på erfarenheter. Var och gjorde mitt livs första magnetröntgen ikväll. Spännande och nervöst, men det gick bra och nu är det gjort. Om ca en vecka så får läkaren ett utlåtande så nu är det bara att invänta resultatet. Operation eller inte? Det är frågan...

Man får ju inte ha cellskräck iaf det är ju ett som är säkert. Det är precis som på film när man ligger på en brits och åker in i en stor maskin och får ligga där blixt stilla. Det lever om ganska mycket och det är rätt så tradigt att ligga där rätt upp och ner och inte få röra en fena. Som tur var så får man lyssna på musik i hörselskydden iaf. :)

Inte heller fattigare på pengar utan snuvad på studieresan. Blev uppringd av chefen nyss. Blir inget Örebro imorrn så jag blir inte väckt och störd i min skönhetssömn kl 04.20 som det var tänkt. Skönt! Däremot jättetråkigt att vi missade diskussionsdagen!! Den har redan varit... 22 APRIL... vi hade fått meddelande om att det var ändrat datum, men så var det ju inte. Struligt värre, ja ja... tur man inte hann åka in till centralen iaf! :)

Klapp på kinden och puss på stjärten!


Nyheter är behag...

Finally!
Idag hämtade jag ut paketet med digitalboxen och det är redan installerat och klart. Köpte ju tvn för ett bra tag sen, men har sett på en halvkass (eller rättare sagt helkass) bild tills idag om man jämför med den bildkvalitet jag har nu. Dessutom har jag bara haft kanal 1,2 och 4 nu på slutet. Kämpigt... haha! :) Fy, vad bortskämd man låter! Det blev hur som haver som en helt ny tv. :)

För er inte allt för uppmärksamma så kan jag berätta att jag lekte lite med bloggen i förrgår och har nu försett den med två nedräkningswidgets under min profilbild. Nedräkning till sommarlovet/semestern och till min 30-årsdag (om nu det är nått att räkna ner till). Hihi! :)

Förkylningen verkar bli kortvarig och det gillas stenhårt! Vill INTE vara sjuk till kryssen! Gör vad jag kan för att kurera mig med "vila" (tanken som räknas?) och smarrig varm blåbärssoppa. Allt vad träning heter är struket från schemat. Varken fotboll eller gymbesök, men gymmet lockar grymt och det är svårt att håll sig borta. Är ju piggare och "bara" hes nu... Nej, måste hålla träningsförbudet! I helgen blir det till att shake ass all night long! Är ju träning det med och grymt rolig sådan. Gratisträning i varierade former. Me like! Me like a lot! Tihihi! :)

Var på stan och strosade en sväng efter jobbet igår. Några nyheter i klädväg lyckades jag förse mig med. En tunika och ett par leggings. Så mycket snygga kläder nu. Många "vill ha" finns det. Är verkligen ett mode som faller mig i smaken nu! Farligt... Dyrt... Igår kväll så hade jag en härligt soft kväll med smarrig thaimat och film. En bra start på veckan. Kram på dig! :)


Fantastika sovmorgonsonsdag!

Mammornas alldeles egna dag...

Mamma, idag är det din dag!
image192
Massor med kramar till dig och jag hoppas du haft en bra dag!
Saknar dig!



Här är musikvideon till Spice Girls låt "Mama".
Jag gav den singeln till mamma i present för många år sedan.




Haft en skön eftermiddag med vännerna i Stadsparken idag!

Nu händer det grejer...

Fått kallelse nu till magnetröntgen för min muskelskada. Onsdag kväll nästa vecka, snabba ryck. Fy, blir ju nervös...

De ringde från flyttbolaget igår. Fredag eller lördag nästa vecka så lastar de mina saker i Umeå. På tisdag eller onsdag veckan efter så anländer de till mig. Tjohoo!

På torsdag nästa vecka så bär det iväg till Örebro över dagen med några från jobbet. Gruvsamt att stiga upp så okristligt tidigt. Jag får nog i uppgift att väcka tuppen. Tåget går nämnligen redan kl 06.00 från centralen och vi är inte tillbaka i Sthlm förrän kl 20.00 samma kväll. Har som tur var tagit ut komp-ledigt hela fredagen och det kommer att vara välbehövligt för det kommer INTE bli mycket sova av under helgen!

Fredag nästa vecka så lättar vi ankar. Tallinkryssningen närmar sig med raska steg. Ser verkligen fram emot 2 fartfyllda dygn och dans, dans och mera dans. Hardstyle! Baby Yeah! Vi är ett underbart gäng som drar iväg och det kommer att bli såå grymt skoj! Vet ju bara hur kul det var på förra kryssen. Har ju förresten aldrig varit i Tallin förut heller så bara det är ju skoj i sig.

Igår hade jag en helt fantastiskt soft och härlig helkväll med Kina! Åkte ut till henne direkt efter jobbet och lagade smarrig mat ihop. Sen åkte vi ut till Kungens kurva. Spanade bland annat in IKEAS rea. Den var inte mycket att hurra över. Kom ändå hem med lite småplock och en spegel. En helkroppsspegel. Nu behöver jag inte stå och hoppa framför toaspegeln mera. :) Toppenkväll tjejen! Största kramen på dig!

Nu kommer solen smygandes runt hörnet och in på min balkong. Ska gå och hälsa den välkommen och hålla den sällskap en stund.

Nyp i kinden!

Antibantar-dag idag...

Idag var det stora göttefika-dagen på jobbet! Inte en enda blodsocker kurva som låg på det normala gissar jag :)
Hur mycket gott som helst och ett och annat receptbyte blir det nog. Det var det årliga Hägg-fikat som stod på schemat för eftermiddagen och det var verkligen toppentrevligt att mingla med personalen i de andra husen på jobbet.
image188
Som ni ser så fanns det att välja på.

Efter jobbet så var det pronto hem för att göra nått så vardagligt (tråkigt) som att ta hand om tvätten... sen blev det gymmet och nu sitter jag här. Fotade lägenheten idag så att ni ska få se hur jag bor för stunden. Inte mycket prylar eller möbler just nu som ni ser. De kommer snart, snart, snart :)
       
Mitt magert möblerade hem.

Skyndar mig till John Blund som väntar på mig.

Chimpansarmar...

Skavsår på ovansidan händerna blir nog min diagnos för morgondagen när jag går runt med armarna hängandes livlöst längst utmed kroppen... :)

Var iväg på gymmet ikväll och det var överkroppen som fick sig en genomkörare. Planen var att jämna ut träningsvärken lite och tror jag lyckats med det lite för bra. Mina armar känns redan nu mycket tyngre och längre än vad de är i vanliga fall. Hehe! Värre lär det ju bli också. Träningsvärken brukar ju vara värst två dagar efter man tränat. Det är där jag befinner mig nu när det gäller benen. Zeb Macahan släng dig i väggen! Har sån grym träningsvärk på insidan låren efter den fantastiska Söderhamnshelgen. Inte var dag man gränslar en riktig karl! Trots den ständigt påminnande smärtan i mina chockade och nyvakna ridmuskler är jag fortfarande alldeles salig. Jag lovar att bjuda på lite mer foton från helgen.
image186

image187
Flirt? Nyförälskelse? Kär? Helt klart helsåld! Puss på mulen!

Idag var vi iväg och hade orientering. Hade tur med vädret och ungarna var suveräna! Min kropp klagade däremot för varje steg. Hade det inte varit så att det är ett obligatoriskt moment att lyfta fötterna för att förflytta sig och ta ett steg framåt så hade jag låtit bli. Hmm, kanske försöka ge mig på att skrida fram som lucia gör. Haha! Nä, träningsvärk har ingen dött av (vad jag vet). :)

Har även hunnit med att baka rulltårtor som jag ska ta med till jobbet och göra rulltårtsbakelser av på torsdag när personalen i huset jag jobbar i ska bjuda all övrig personal i de andra husen på fika. Luktar nybakt här och var härligt att mötas av den doften när jag kom tillbaka från träningen. Känns faktiskt lite husligt och hemtrevligt med doften av nybakt.

   


Tackar Söderhamnstösen (och alla er andra) för en kanonhelg och träningsvärken!
Vi ses snart igen!

Snopet...

Vaknade första morgonen i lägenheten efter första natten i min nya säng i måndags morse. Klär mig och gör mig i ordning. Går till köket för att inta lite frukost innan avfärd till jobbet. Inget konstigt i det, men det blev en rätt så avancerad och improviserad process.

Ställer fram mjölk och smör på bordet. Plockar fram brödet från frysen. Blir påmind om att jag har ju ingen micro. Ok. Startar ugnen för att tina brödet. Tycker det tar för lång tid så får bli tunnbröd istället. Sätter mig till bords och ska smöra mackan. Ingen smörkniv och inget glas till mjölken. Kliver upp för att hämta. Tankevurpa! Jag har ju INGA köksprylar alls i den här lägenheten! ALLT sånt är ju i Umeå fortfarande och flyttas inte ner förrän till månadsskiftet. Bodde ju möblerat innan så allt sånt fanns ju i lägenheten redan. Jag ser mig omkring och hittar en tom drickesflaska som får agera glas för att slippa dricka ur förpackningen och hade en tesked som fick tjänstgöra som smörkniv. Så med andra ord så är teskeden det enda mitt kök är rustat med. Har lånat bestick från jobbet nu och ska få låna en kastrull och stekpanna av Kina så nu ska jag väl klara mig hjälpligt iaf. :) Hade köpt en kaffemugg som jag skulle ha på jobbet och den fick följa med hem till lägenheten igen så nu har jag nått vettigt att dricka ur också. Lyxigt värre! Haha!

Nu är lamporna på plats och möblerna jag köpt monterade och jag har packat upp det mesta. Tackar enormt för hjälpen med monteringen!! Guld värt! Soffan jag köpt levereras strax innan midsommar så för tillfätter så är sängen placerad i vardagsrummet. Lite impad över mig själv, eller förvånad är nog rätt ord, att jag inte är klar med allt redan utan plockar lite nu och då. Olikt mig...Sparar mig kanske till den riktiga inflytten då allt jag har i Umeå kommer ner. Längtar redan!! Faan! Det är ju på allvar nu! Jag ska bli Stockholmare på riktigt! Nice... :)

Idag var jag på gymmet och spände musklerna lite. Har fått mindre tjusiga "gymaxlar" igen. Jag är ju en liten klenis och får lätt blåmärken och det är precis vad jag fått på axlarna efter att tränat i benpressen. Vill man vara fin... Träningen går bra iaf och det blir succesivt tyngre och tyngre vikter och förhoppningsvis en allt starkare och tightare kropp på köpet också, men det återstår väl att se om man kvalar in till beach 2008 eller om det blir till att bada i vassen. Haha! :) Fotbollen är bara hur kul som helst och vi är ju rätt duktiga också! Har hunnit bli några vinster. Match varje måndag i Bandhagen och träningar på onsdagar. Alldeles lagom och gymmet däremellan.

Direkt efter jobbet imorrn så bär det iväg til Söderhamn för att fira Stina som fyller år. Ska bli kul att komma iväg lite.

Lite foton på lägenheten:
Lite mer möblerade bilder kommer snart.
    
 


Stämmer inte kartan gäller verkligheten!
Kompass, någon?

Hårdbantad spargris...

Oj! oj! Rökutveckling i börsen idag!! :)

Lyckades med konsstycket att spendera 17.500kr på 3 tim. Tihii! :)

Det har verkligen varit en toppendag! Jag och Linda var på IKEA och Barkarby Outlet idag och var tvärtemot alla andra som njöt av medelhavsvärmen så här i maj. Skönt! Säger jag bara. Lugnt och skönt och ingen kö och stress. Taktikdrag. Hehe! Imorrn före kl 14 så är det IKEA-leverans. Då börjar inflytten på allvar. Ska bli såå kul! :)

Nu har vi hunnit med att dricka lite öl, äta lite grillat och njuta av solen. Vi sitter nu här med en härligt god somrig drink och spanar in våra grabbar som fixar looken för kvällen. För ovanlighets skull så är det inte tjejerna som har mest spegeltid. Snart bär det iväg till Kina-vännen och ev utgång för att shake loss.

Största kramen till er ALLA!!


Dagarna springer iväg...

I morse var jag och hämtade nycklarna till lägenheten! Big smile!! :)

Så efter vad som låter att bli en supersmarrig fredagsmiddag ska jag flytta över mina prylar som nu pryder (eller inte) Rickards lägenhet. "Jag har inte så mycket saker" var det nån (läs jag) som sa. Hahaha! Jo visst, det var väl delvis sant, men har en stor och otymplig TV som tar sin plats och "ett och annat klädesplag"... Tihihi! :)

Ikväll ska vi softa med lite bio. Imorrn bär det iväg till IKEA. Då ska det köpas säng, soffa och köksmöbler och säkert lite annat smått och gott.  Vips! Så var spargrisen bantad.

Pappas 50årsfest blev bara SÅÅ lyckad och lovorden kunde nog inte bli fler eller bättre! Helt klart värt allt jobb som vi lagt ner på att göra pappas dag så minnesvärd som möjligt. :)

Var lite orolig innan att jag skulle somna efter maten för det är ju inte bara en arbetstimme som är lagt ner på förberedelser och planering och genomförande! Men när det är så kul och trevligt så var det inga som helst problem att hålla sig vaken till morgonkvisten som det blev. Sen att kvällen innan stå i skogen tills vid 2 på natten för att lillebror och hans polare är ute på sina sedvanliga upptåg och agera jourhavande smörgåsleverantör är ju ingen återhämtande aktivitet direkt. Lillebror som också han var aktiv i allt kring festen var inte hemma förrän efter 5 samma morgon som festen, så inte många timmars sömn där inte. Så fort tid finns så är de och kör i skog och mark och se hur långt de kommer sig innan man kör fast och om man kan komma lös. Hahaha! Är det en form av sport!? :)

Kan ju inte annat än att applodera dem för good effort. De körde fast redan vid 20-tiden och ringde inte efter hjälp förrän vid halv 1. De kom lös, körde fast på nytt, kom lös, körde fast igen och till sist så satt de fast 100m in i skogen på en myr! Traktorn som skulle komma till undsättning kom inte längre än ca 30m innan den satt fast ordentligt! Så det fick ringas efter ytterligare en traktor för att dra lös den första. Det slutade med att de fick ringa efter en riktig bärgare. Han som körde bärgaren bara skrattade åt dem! Tror inte att byborna gjorde detsamma när de blev varse det stora hålet som blev efter traktorn som var strategiskt placerat mitt på skoterleden... Fniss!


Lite powernapdags, om jag kan varva ner!
Kram
alla!

Flitens lampa lyser starkt...

Sitter och låter maten landa. Ätit hemlagad parisare. Gött!

Idag har jag börjat sortera och packa om lite bland grejerna som jag har förvarat hos pappa så det ska bli lättare för flyttgubbarna sen när det är dags för att flytta hela mitt lilla bohag till Sthlm. Det är NÄRA nu! Thihi! :)

Blev ett avbrott i det för att åka och handla inför pappas 50-årsfest och att ställa i ordning och börja duka lite smått i lokalen som vi ska vara i. Vi har hunnit mer än vad vi trodde med att fixa inför festen, men det sista vi fick veta var att EN på festen är vegetarian... hmm... Hon äter fisk och kyckling vilket underlättar en hel del, men tyvärr är det inte så lätt fixat att det bara är att byta ut köttet i huvudrätten till kyckling... hmm... Vad göra? Bara gilla läget och improvisera.

Nu ska jag till förrådet till lägenheten och hämta och packa ihop det jag har där och ta hit det till pappa så jag har allt samlat på ett ställe. Så nu blir det till att stå huvudstupa bland prylar och kartonger resten av kvällen.


 

Kramar från ett nästan snöfritt norrland!


RSS 2.0