Imorrn bär det av...

Vi reser till New York imorrn!

Ska bli så grymt skönt att komma iväg! Vi kommer att njuta maximalt av vår resa och göra vad vi kan för att se och uppleva allt som staden har att erbjuda. Synd bara att vår svenska krona blir svagare och svagare för varje dag som går! Nu kostar en dollar över 9kr!!


På återseende!
Jag önskar er alla en trevlig vecka!

No need to worry...

Jag har inte gått och dött!

Jag har bara inte tid att uppdatera bloggen så flitigt som jag egentligen skulle vilja. Tiden räker inte till helt enkelt. För att ge er en snabb uppdatering så kan jag berätta att jag nu har flyttat och nycklarna är återlämnade. Jag och älsklingen har nu fått tillgång till vår nya lägenhet och renoveringen har börjat. Nu ser den ut som en byggarbetsplats, men det kommer den inte att göra länge till. Idag var vi och storshoppade ett helt nytt kök och igår var jag och hans mamma på tjejkväll på Bauhaus och köpte nytt golv, som ska börja läggas imorrn. På tjejkvällen var Simon och Tomas från TV på plats och gav designertips. Passade på att prata lite med dem och de är två mycket trevliga killar kan jag intyga. Ordnade även med en autograf till mamma. =)

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Vi har fantastiska vänner som hjälper till och ställer upp med både flytt och renovering! Älskling, du är en klippa! Du gör ett utomordentligt bra jobb!

I tisdags och onsdags var jag på Friiberghs Herrgård via jobbet. Vi hade två mycket bra dagar, men mer misslagomt i tid kunde det inte bli; dagen efter vi fått nycklarna till nya lyan...

Jag vill även passa på att sända en tanke till Kina-vännen. Vi finns här för dig när du kommer hem igen. Vi saknar dig!

Maria: jag har antagit utmaningen och jag lovar att skriva snart i bloggen =)

Jag och Simon
Jag och Tomas
Fixade såklart en autograf till mamma


Sova sova säng säng säng!
Kram till alla som vill ha en!

Hjärtliga kramar...

Jag önskar er ALLA en underbar Alla Hjärtans Dag!

Hoppas du får en toppendag och fyller dagen med precis just det du vill fylla den med!



E==== KRAM ====3

Big Tjohoo...

Fick tag i biljetter till Sverige - Danmark 6 juni!

Så jag kommer att fira nationaldagen på Råsunda. Ännu nått att se fram emot!

Det var verkligen bara ogjort att jag missat att få tag i biljetter. Vaknade kl 8 i morse och kände lugnet hemma hos pojkvännen. Slog igång datorn och satte igång tevattnet. Fick sms (tackar jag för nu) med frågan om vilken sektion vi skulle köpa biljetter. Då föll polett nr1 ner! Just ja, det var idag! Loggade in på TicNet så det skulle vara ready to go kl9 då biljetterna släpps. I samma stund som vattenkokaren klickar till för att den är klar så faller polett nr2 ner! Shit! Min lägenhet ska ju besiktas idag kl9! Nu gällde det att vara effektiv till max och be en bön om fri fart och noll trafik på vägarna. I en och samma rörelse slängde jag i mig min frukost, brände tungan på det heta teet, klädde på mig, plockade ihop det som skulle med vek jag ihop datorn utan att stänga av den och hoppade i skorna och ut genom dörren.

Mina böner var hörda och det var bara att stå på och låta blyfoten göra sitt. Klockan 20 i 9 åkte jag från Högdalen och 15 min senare klev jag innanför dörren hemma. Upp med datorn som var igång och inloggad på TicNet. Skyndade mig i med modemet och precis när jag är uppkopplad på nätet så slår kl9.00! 5st biljetter sektion rosa - KÖP. Tjohoo! Lyckan var gjord! Fick 5st, vad jag tycker verkar vara, bra platser på den sektionen. På södra kortsidan, uppåt mot mitten. Helt ok!

Nu kan jag pusta ut och stackarn till besiktningsman måste ju ha undrat vad jag sysslade med. Det är ju ingen underdrift att säga att han blev totalt ouppmärksammad! Haha! Struntar väl en raggare i. Jag fick ju biljetterna och han skötte sitt och besiktade lägenheten som fick OK (såklart) så alla var vi nöjda och glada!




Nu ska jag packa det sista i lägenheten.
Packa väskan till New York står också på schemat idag.

Whats new...

Inte mycket vill jag tro...

Dagar kommer och dagar går. Tycker tiden går så fort! Det som känns mest overkligt är att vi ska till New York SNART! Jisses! Ska packa väskan redan nästa helg så den är klart och väntar på avfärd för på måndan den 16 feb får vi nycklarna till nya lägenheten och då är det 100% lägenhet som gäller. New York resan har verkligen kommit i skymundan så jag kommer troligen inte att fatta att jag faktiskt är på väg förrän jag sitter på planet. =)

Igår var vi och köpte kyl och frys. Kampanjerbjudanden är underbart! Som jag berättat förut så hade vi redan valt ut vilken kyl och frys vi skulle ha så när detta erbjudande dök upp var det bara att slå till. Inget att fundera eller tveka över. Sparade 4000kr! Tackar jag för!

På kvällen var det partaj hos Stenis. Längesen jag festade festade så såg fram emot kvällen massor. Har ju var på några niceiga AW och middagar då jag tagit mig ett och annat glas, men ett tag sen jag festade till. En riktigt kul förfest var det, men pga oslögt långa köer in till Garbo så gav vi upp våra ambitioner på att stilla vår hunger att dansa och dricka. Istället for vi till MAX för att stilla våra magars hunger. En god burgare och sen skjuts hem. Det är nått man verkligen inte är bortskämd med här, att få skjuts hem till dörren! Lyx i vardagen som uppskattas enormt! Tack! =)



Återbesök på gamla jobbet tre dagar nästa vecka!
Fröken goes förskolefröken!

Härliga helg och otäcka olyckor...

Skräms inte sådär!

Idag står jag i mataffären och håller som mest på med att välja ut ett smarrigt frukostbröd. Då piper telefonen till och jag får ett MMS från lillasyster. Så långt inget utöver det vanliga, men nu till det riktigt läskiga. Inget skrivt bara en bild.

Den här bilden skickade hon:
 

Det här är syrrans bil. Jag ringde snabbt upp henne för att höra vad som hänt. Hon var alldeles skakis och skärrad och satt med nackrage som hon fått av bärgningspersonalen. En bil hade kört ut framför henne och olyckan var ett faktum. Som tur var så blev det inga personskador!

VK (VästerbottensKuriren) skrev om olyckan:
http://www.vk.se/Article.jsp?article=249290


Helgen i övrigt har varit soft och riktigt nice! Har fått en hel del vettigt gjort också. Packat lite mera, lagat en del av det som behövde bytas på bromsarna på bilen och även gjort första tapetköpet till lägenheten. En rulle. Har fått ny inspiration till köket idag så det kommer att göras en stor del förändringar på vår urpsrungsplan. Hihi! Kul!

Ikväll mötte jag upp Maria och tog en härlig fika på Kungsholmen. Inte våra "hoods" kan jag direkt säga för det blev en lång uppfriskande promenad innan vi till slut hittade ett mysigt fik som hade öppet. =)

Igår var vi på middag hos Lisa och Fredrik och det var bara såå gott! Tre-rätters, bör tilläggas. Mums!




Vill ha fler sådana här helger!
Nu filmmys!

RSS 2.0