Fotboll i hjärta fotboll i sinne...

Spelade andra matchen för säsongen igår! BIG SMILE säger jag bara! Vinst. Vann inte stort. Med 1-0, men vi vann och det är det som räknas. Hihi! :)

Det var ett bra lyft på laget sen förra matchen iaf. Det var ingen höjdartrupp som entrade planen den matchen iaf. Själv så var jag korkad nog att spela med en grym sträckning i låret sen träningen. Var ju så fruktansvärt spelsugen så inte ens det kunde hålla mig från planen. Men när huvet är dumt så får kroppen lida och det är verkligen ingen underdrift. Var ju stelbentare än en sjörövare med träben sen efteråt. Helt klart värt det! :)

Imorrn bär det av till norrländska breddgrader för att fira pappa som fyller 50år. Då är det PARTY!!

Sängläge och spana på ett avsnitt av Lilla Al Fadji.

Fantastisk helg, fantastiska vänner...

STORT TACK FÖR EN FANTASTISK HELG!! Puss på er allihopa!!


Började med en god kall öl i solen på en uteservering efter jobbet med Linda. Sen blev det kanontrevlig grillning i Vitabergsparken på söder. Åhh! Längtar redan till sommarlovet, soliga dagar och massor med grillning med mina älskade vänner!! Vi var alla slående överrens om att det defenitivt inte var första och sista gången som grillarna tändes och filtarna lades ut i gräset i solen!

Senare på kvällen så svidade vi alla om inför kvällens festligheter på Karlbergs slott. Det var temafest och temat den här kvällen var uniform. Jag gick som flygvärdinna och vännerna som skolflickor och seglartös. Vilket härligt gäng vi är! Är så lyckligt lottad som har vänner som er, det ska ni veta! :)

Igår var det shopping på söder och sedan mötte vi upp grabbarna på Snaps på medborgarplatsen. Det som var tänkte som några softa timmar i solen blev en heldagsaktivitet. Älskar spontanaktiviteter! Det behöver inte alls vara så märkvärdigt och planerat jämt. Tiden går ju fort när man har roligt sägs det ju och vem är jag att säga emot. Hihi! :) Avslutade kvällen med en fantastiskt god drink på Gondolen. Visst. Det är inte billigaste stället i stan, men där KAN de göra drinkar på riktigt vis! Vattnas i munnen på mig bara jag tänker på det. Lite lyx i tillvaron behövs ibland! Eller hur!?

Idag har det varit hushållsnära sysslor på schemat hela dagen. Tvättat, städat, betalat räkningarna, deklarerat, prövat outfits till pappas fest och börjat packa lite smått inför flytten. Den 9 maj så flyttar jag ut härifrån och eftersom jag ska till Umeå från onsdag kväll till söndag kväll så tänkte jag bli klar med packningen innan jag åker. Fort fixat för det är mest bara kläder.

Nä... det får bli allt för den här gången. Måste uppdatera oftare för är så mycket roligt som jag skulle vilja skriva om, men vet att ingen orkar läsa för långa inlägg.

Ni får lite bilder här istället:
     
Grillning i Vitabergsparken.

     
Uniformsfest på Karlbergs slott.

 
På Snaps.
Pussar och kramar till envar!

Solen tur och retur...

Tjohoo!!

Nu är resan till solen och värmen bokad!

När hösten kommer smygande med mörkret och kylan så smiter vi iväg! Ska bli SÅÅ nice! :)

Helst av allt åka typ nu bums med detsamma!

Får hålla till godo med den fantastiska vårsolen så länge och håller både höger och vänster tumme att vi får en solig sommar!

Blir soliga drömmar inatt!

Spänner musklerna...

Nu är det fixat! Igår var jag och köpte träningskort och passade på att träna då också. Igår blev det boxning. BIG SMILE!! Det var bara SÅÅ kul! :) Kroppen är fortfarande härligt öm från träningarna tidigare i veckan, Gymmet i måndags och fotbollen i onsdags. Så har byggt på med ytterligare lite värk i muskler som jag knappt visste jag hade. Har spänt mina muskler mer än jag gjort på länge och det är inte en dag försent! :)

Njuter till fullo av tiden med min fyrbente vän här hos mig! Det är skönt med en soft helg. Har lovat mig själv att inte jobba i helgen, men HYFF tog med lite jobb iaf om jag får lite tid över.

Imorrn ska jag spana på en lägenhet. Hoppas den är fin och framför allt så hoppas jag att den blir min! BARA MIN! :)


Kisses and huges from me to you!

Dagen har kommit...

Imorse var jag och hämtade min fyrbente ögonsten på centralen. Hon ska bo hos mig tills på söndag! :)
Är toppen att ha henne här hos mig! Blir så glad när jag träffar henne för hon blir lika glad över att se mig! Så i helgen blir det mycket bus och mys. Blev en lång promenad och lek i parken tidigare ikväll.

Imorrn! Då händer det! Det har iof tagit sin lilla tid,men nu finns inga ursäkter längre. Då blir jag ett gymkort rikare! WOW!  Inte en dag försent! Hehe! De har special price i helgen på årskort så det kostar bara 1000kr och dessutom får jag tillbaka 500kr för friskvård av jobbet så ett årskort för 500kr är helt klart i rätt kurs! Lika oemotståndligt som mr PT!

Det är fullt upp på jobbet nu! Ska bli skönt när det lugnar ner sig och det vänder redan under nästa vecka. Big smile! :) Lyckades nästan hålla mig från att göra ett vettigt handtag ikväll. Kunde inte låta bli att roa mig kungligt i tvättstugan. Den var ju ledig... hehe! I helgen ska jag unna mig att vara ledig. Lovar! :)

Några bilder från påsklovet:
    Tömkörning av Jamie.
    Häst modell störst! (över 180cm i manken och närmare 1000kg. Hovar som en mattallrik)
    Jag och Maria.
    Jag och Malin.
    Vännerna!
    Mia och värden Philip.
    Högakustenbron med siktet inställt på Sthlm.


Sov gott och massor med kramar!

Tiden står allt annat än stilla...

Åh! Vad jag älskar våren! Men den verkar lite blyg och har hållit sig undan nu i några dar. Aprilväder är ju aprilväder så de soliga dagarna kommer och går i en salig blandning med regn och snö om vartannat. Idag så var det snö som vädret hade att bjuda på. Så istället sitter jag med resekataloger i knät med härligt somriga bilder på  varje uppslag. Japp! Nu är det bestämt att det kommer att bli en utlandsresa till hösten. Läängtar!! Såå länge som jag velat he mig iväg till utlandet. Nu blir det änltligen av! :)

Känslan från i lördags sitter forfarande kvar i kroppen och jag myser och njuter av bara tanken. Frukost i solen på balkongen med fantastiskt sällskap och sedan strosa på söder och göra årets första besök på uteservering. Gott med öl i solen, men blev lite väl kyligt så blev till att gå och sätta sig inomhus trots solens klara sken. På kvällen blev det årets första grillning. Gudomligt gott!! Mmums! :)

Kan med en smärre underdrift säga att det är mycket nu. Det är utvecklingssamtalstider och 3 nya projekt som ska startas upp på jobbet i veckan och det innebär en hel del planering och förberdelser. Har även kommit igång lite smått med kursen i Genrepedagogik som jag ska läsa. Har haft första träffen på universitetet. Fixar även till pappas 50-årsfest. Får anmälningar varje dag. Jag har även suttit en hel del i telefonen med att ordna inför min kommande operation. Struligt säger jag bara. Detsamma kan jag säga om min arbetsplatsskadeanmälan. Den hade inte ens kommit in till AFA visade det sig när jag ringde dem i dag så det blir till att fylla i nya blanketter och skicka till dem. Suck! Tur jag har kopior kvar så det ska gå fort. :)

Jag jagar febrilt efter en ny boplats. Ligger bra till i både HSB- och Stockholmsbostäderskön, men har snubblat på målsnöret. Gäller ju att vara lite taktisk, men det verkar inte ha varit min starka sida. Har nekat 3 lägenheter som jag tilldelats av olika anledningar och nu är det inte länge kvar tills jag måste flytta ut. Stressen börjar komma krypande en aning, men än så misströstar jag inte. Har 2 nya lägenhetsvisningar jag ska gå på. En nu på söndag och en på tisdag nästa vecka och de ligger jag riktigt bra till på. Håll en tumme eller två åt mig är ni snälla! :)

Äntligen har det hänt! Jag har tagit mig till gymmet! WOW! Hihi! Idag har det varit en härligt träningsvärksöm kropp som jag befunnit mig och värre lär det väl vara imorrn. Hihi! Synd det bara var en engångsträning. Har verkligen fått blodad tand och jag SKA köpa mig ett gymkort, men frågan är bara var. Hade en super PT så verkligen givande träning!! Så jag riktar ett stort tack till dig! Puss! Jag ska börja spela lite fotboll i korpen och det ska bli såå kul! Var och kikade på träningen förra veckan och ska vara med och spela imorrn. Matcherna börjar nästa vecka. Big smile! Saknat fotbollen! Hoppas det går bra och att jag håller. :)

På torsdag morgon kommer Wilma!! Längtar längtar längtar! Ska få rå om henne ända tills på söndag! :)

Vårsol och vårkänslor i härlig harmoni!

Vårsol och idel glada miner...

Sorry att jag varit dålig på att dela med mig av mina bravader den senaste veckan! Lovar bättring och skärpning! :)

Men... jag ska hålla er på sträckbänken ett tag till... blir inte att skriva så mycket den här gången, men vill ju att ni ska veta att jag fortfarande lever iaf. Hehe :)


Sitter och njuter i vårsolen och mår som bäst!

RSS 2.0