MB Summercruise...

Igår var det en trött, men mycket nöjd, skara människor som klev av båten. Det var en pizza från närmsta pizzerian och horisontellt läge som lockade mest för de allra flesta. Så blev det även för min del. Pizza, dusch och sen ryggläge. Såå nice efter en intensiv kväll, natt, morgon och eftermiddag med massor med dans. Lyckades faktiskt få mig hela 4-5 timmar sömn den här resan. Wohoo! Vågen för det! Och! Jag drack faktiskt nästan en halv liter vatten den här kryssningen! Det är WOW!! BIG TIME! Hahahaha! =)

Nu ska jag softa vidare och krypa upp i soffan och zappa mellan kanalerna på TVn som jag äntligen fått hem.
Pubafton på Dövas Hus ikväll??


HardStyle!

Festival in Fluff...

Det har varit en totally amazing weekend! Super på alla sätt! Var i Töverstaholm i Flen lördag till söndag i enbart glada vänners lag! Vad mer kan man önska!? Nada! Alla hoppas vi på en repris nästa sommar!

Bara stället vi var på fick mig att gapa en aning. Sommarställe... hmm... det var ju för sjuttsigen en HERRGÅRD med hur stor och fin gård som helst och intill en sjö! Kanonfint helt enkelt! Det var ordnat toppen med flera olika DJ under kvällen och natten, partytält, grilltält och en rejäl lasershow på gräsmattan. Morgonen efter så bjöds det på finfin frukost innehållandes det mesta du kan finna på ett frukostbord. Toppenbra fixat! Tack Tack till initiativtagarna och fixarna och alla andra som förgyllde festen med sin närvaro!! :)

Självklart bjuder jag på lite bilder:

Jag och Elin redo för Festival in Fluff!
Arrangörerna  Vår HardStyle-lya!
The girls  Äta bör man... Gött med grillat!
Kvällen och nattens lasershow  Kan nog inte bli mera fluff än så här  Kina var också med på Fluffpartyt
Bröderna Fluff  Puss!  Jag och Sofie on the dancefloor



Detta inlägg har blivit liggande i utkast.
Finally upplagt!

Jag lever...

Trots bristande uppdatering i bloggen så kan jag bara summera med att livet leker och jag mår som en prinsessa!


Imorrn bär det iväg på kryssning! Ska bli såå NICE!!

Summercruise, och somrigt ska det bli!


Har fått ett kanonschema på jobbet! Jobbar 80% och pluggar 25%.


Slut för idag!
Småfixshopping till kryssen!

Nu är jag packad...

Nu har jag snart jobbat första veckan efter semestern. Huvvaligen vad trött jag varit i veckan! Inte alls van att he mig i säng om kvällarna och kliva upp på mornarna till ett retligt ljud från mobilens alarm. Hur som haver så har jag fått en kanonstart på jobbet! Det har med andra ord börjat lika bra som det slutade innan semestern. Schemat är lagt för klassen och mitt är så gott som klart det med. Nöööjd!! På måndag kommer eleverna! Har hunnit träffa några av dem redan och jag ser verkligen fram emot att träffa de andra! Det enda som återstår är att få ordning på mitt nya arbetsrum som tidigare varit kopieringsrum. Det ser ut som ett bombnedslag där nu. Väntar fortfarande på möbler, hyllor och datorer.

I måndags hade vi säsongspremiär med fotbollen. Tyvärr saknade vi avbytare och var precis fullt lag så det blev ingen mjukstart direkt. I slutminuterna hade vi flera målchanser, men de kontrade sista 15sek och matchen slutade med förlust 2-1.

Nu är siktet inställt på helgens festligheter i Töverstaholm. På lördag förmiddag bär det iväg i riktning mot Flen för Festival in Fluff. Där blir det till att campera i ett 20-manna militärtält som kommer att rustas utöver det vanliga. Tihi! Ska bli sååå kul!! Jag vill tro att jag är packad och klar. Outfiten är utsedd och fluffar ska jag låna. Är ju inte så förtjust i fluffar egentligen men vad är en Festival in Fluff utan fluff!? =)



Gymmat idag! Är härligt trött i kroppen!
Full fart mot helgen!



The Price goes to...

ME! ME! ME! ME! ME! ME! ME! ME! ME! ME! ME! ME! ME! ME! ME! ME!

=)

Knock Out!!

Efter otaliga ronder mot Virusprogrammet så går jag äntligen segrande ur matchen!



080808
GO08 all night long!

Me, Myself and I vs. Virusprogrammet...

... and the Winner is...

Not me, so far...

Nu har jag gått flertalet ronder mot virusprogrammet! Beklagligt nog så har jag inte gått vinnande ur någon av dem... Morr! Morr! Skam den som ger sig heter det juh, men nu är jag farligt nära att göra det. =)


Jag har inte glömt att jag lovat bilder från förra veckan. Det är kraftigt på gång!



Snart är det slut på ledigheten!
Tillbaka till verkligheten!

Vem är jag...

Som så många andra före mig så har jag skickat till 118 100 och frågat
" Vem är ________ Veronica ____________?"

Jag kunde inte låta bli att stilla min nyfikenhet. Detta fick jag till svar:

"118100 tror att _______ Veronica __________ från _______ är en fantastiskt vacker och riktigt rolig kvinna på 29år. Hon tycker mycket om hundar och har en speciell plats i sitt hjärta för alla retriever-raser. När hon inte tar en långpromenad i skogen så kan man hitta henne i favoritfotöljen med en halvbra roman och en stor kopp rykande choklad."

Jag och Wilma
Jag och favoritretrievern i mitt hjärta!



I eftermiddag blir det gymmet.
Ikväll middag hos nyflyttade vännerna i Gustavsberg.

På språng...

Nyss hemkommen från gymmet. En snabb dusch, lite mat och sen bär det iväg in till stan. Ska träffa tjejerna och se Mamma Mia på bio. Sorry, en uppdatering om nuläget i miniformat är allt jag hinner med nu. =)


Girlpower!

Dygnets timmar räcker inte till...

Det har varit full fart framåt den senaste veckan. Jag som tyckte jag låg back på sovkontot redan förra veckan... inget emot den här veckan! Jag klagar INTE!! Veckan har varit super!! Mina vänner är SUPER!! Inte nog med att de är helt underbara redan som de är! De överträffar sig själva och ställer upp och håller mig sällskap ända till kl 5.50 på morgonen, då min vän från Umeå kom till Sthlm med nattbussen, efter en hel kväll på Berns!

DET STÖRSTA TACK SKA NI HA!! Puss på er!


Idag har jag legat på beachen hela dagen och badat för första gången i år. Var på Hellasgården med några vänner. Supernice! En av alla getingar som var i omlopp gillade inte att jag trampade på den så den stack mig i foten. Fräckt av den, om du frågar mig! Hihi! Tur jag inte var allergisk iaf, men det kändes rätt ordentligt. En erfarenhet rikare blev jag.

Lovar bilder från helgen och veckan snart. Promise!
Just me smiling, again!
Foto: Michael Selin


Grattis till lillebror och hans tjej som firar 10 år idag!!
Imorrn ska jag spana in Prideparaden.

RSS 2.0