Never ending smiling story...

Har gått hela helgen med ett stort leende. Inte en motgång på hela helgen och bara nöjen och trevligheter som avlöst varandra i ett rasslande tempo! Tur att mina smile-muskler inte är otränade! Fatta vilken träningsvärk jag skulle ha haft annars! Hihi!


I fredags var det Söder som hägrade. Blev en liten pubrunda med besök på Fenix och Kellys och vi avslutade på Göta Källare. Där var det tema "White". Så klart jag var klädd helt i vitt! Gissa om jag utmärkte mig när jag var på Kellys! Det är ingen underdrift att säga att vitt INTE är den inofficiella dresscoden där. More eyes my way... kind of nice! Hihi! :)

Dansade, dansade och dansade på GK. All night long och i högklackat dessutom! Fötterna klagade inte och inte jag heller! Nice att gå ut i högklackat! Brukar ju inte vara den typ av skor jag haft när vi gått ut på sistone pga att vi gått ut på Trance-ställen och dansat HELA kvällarna. Då har det varit gympaskor. Tråkigt! Fast behövligt! Har verkligen saknat att gå ut i högklackat! Jag skulle lätt kunna bli en slav för högklackat. I like high heels and painted nails!


I lördags träffades vi först och grillade hos en vän på Kungsholmen på takterassen. Hade tur med vädret som var vääldigt växlande! Det var bara hur trevligt som helst och det gör jag gärna fler gånger! Sedan for vi till Blommor Och Bin på Långholmen. Det var en enorm blandning av folk där! Fick se mycket mer än jag ville, alldeles för nära inpå och alldeles för offentligt! Faan de kan ju iaf FÖRSÖKA vara diskreta!! Gah! Vi drog vidare till Southside på Zinkensdamm och mötte upp lite mer folk där istället och satt där till långt efter stängning.

Inte ska du tro att festligheterna slutade där bara för att lördan passerat. Här utnyttjar vi helgens alla timmar för att umgås så mycket vi bara hinner och orkar! I söndags så var det en trött skara som ställde in både fika och grillning för att samla kraft till kvällen. Då var det återsamling på Thaiboat vid Skanstull. Ett riktigt mysigt ställe med bra musik. Mycket surr och skratt och massor med fotografering. Nästa söndag är vi där igen, men då boka bord och äta också! Rycker redan i thaimatstarmen. :)

Fredag:
Kompisar från förr!
I glada vänners lag
Dansar i discodimman
Lördag:
Kan man ha det bättre!?
Njuter av solen och andra glädjeämnen!
Kycklingwraps. Mumsigt!
Underbara gänget!
Kanske ska pröva klippa mig så kort...
Kina vid den härliga utsikten
Soligt värre denna sommarkväll
Mys på klipporna!
In action
Me, myself and I strike a (my) pose!
Just hanging at Southside
Söndag:
Tempen kl.17.22 på min inglasade balkong
Delar av folket, resten inne och äter
Sitter ute i VIP-avdelningen
På Thaiboat i Skanstull
My pose...
Mjau! Grrr! Klös! Naughty girl!
Lek och bus med kameran och ljuset
Foto (bejbi.se): Patrik Andersson
Foto (tranceclubber.se): Michael Selin

Idag var jag på gymmet och körde igenom hela kroppen! Såå nice!
Snart lyssa mera på Snabba Cash!

Kommentarer
Postat av: Lillan

Hemma igen:) Måste nog knåsa nån timme denna morgon ska hämta bus i em..

Landade vid halv 2 hemma vid 3..

Kramiz

2008-07-23 @ 07:04:50
URL: http://linpet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0