The Alfons Åberg Syndrome...

Nu börjar det likna nått. Antalet uppackade lådor stiger raskt och jag börjar faktiskt se rätt mycket av sovrumsgolvet. Som jag skrev förut så är det fullspäckat schema i veckan så har varit nån timme här och nån timme där som jag kunnat packa upp. I måndags var det fotbollsmatch och igår var det vårruset. Så då gick hela kvällarna till annat, men om jag ska berätta en liten hemlis så gick jag inte och la mig förrän 02.35 igår. "Jag ska bara... sen går jag och lägger mig." 06.20 ringde väckarn och då var det bara att ta sig i kragen och stiga upp även om jag helst av allt ville fortsätta hålla ett stadigt grepp om kudden. Så även om man inte är nån matematiker så är det busenkelt att räkna ut att jag varit trött idag!

Tröttheten till trots så är aktivitetsnivån skyhög. Efter jobbet så for jag direkt till gymmet och tränade 1 tim och så fort jag klev innanför dörren hemma så började jag rycka i lådorna igen. Har bland annat burit upp det som ska till förrådet och även burit ut grovsoporna så har ju varit ett träningspass a la light även hemma.

Ringde till flyttfirman idag och efterlyste ena vitrindörren. Ser lite lustigt ut med bara 3 dörrar. De hade inte sett den, men däremot så hade han sett ett svart bordsben som låg kvar bak i skåpen. Hmm. Räknade lite snabbt mina bordsben och såklart. Det var ett för lite. Det hade jag inte ens hunnit sakna än. Hihi!

Nä, nu ska jag återgå till låddjungeln. Planen är att ha så gott som allt i ordning innan helgen. Hur nu det ska gå till!? Ska ju till Kungsträdgården imorrn efter jobbet och "Smaka på Sthlm" och på studentmiddag på fredag. Tidsoptimist? Javisst! Obotlig sådan dessutom. :)

Fredag nästa vecka kommer min nya soffa!


Kom och gör mig/oss sällskap i Kungsträdgården imorrn!! Efter kl 17.00 så är vi där. Vi ses!
:)


Sanna vänner är som diamanter.
Dyrbara och svåra att finna!

Kommentarer
Postat av: Lillan

Då kameran är med jämt så är det inte konstigt at det blir bilder.. Ofta har jag 2 kameror i väskan :)

Kramis

2008-06-14 @ 22:53:35
URL: http://linpet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0