Blev rikare idag och fattigare...

Fast inte på pengar dock... på erfarenheter. Var och gjorde mitt livs första magnetröntgen ikväll. Spännande och nervöst, men det gick bra och nu är det gjort. Om ca en vecka så får läkaren ett utlåtande så nu är det bara att invänta resultatet. Operation eller inte? Det är frågan...

Man får ju inte ha cellskräck iaf det är ju ett som är säkert. Det är precis som på film när man ligger på en brits och åker in i en stor maskin och får ligga där blixt stilla. Det lever om ganska mycket och det är rätt så tradigt att ligga där rätt upp och ner och inte få röra en fena. Som tur var så får man lyssna på musik i hörselskydden iaf. :)

Inte heller fattigare på pengar utan snuvad på studieresan. Blev uppringd av chefen nyss. Blir inget Örebro imorrn så jag blir inte väckt och störd i min skönhetssömn kl 04.20 som det var tänkt. Skönt! Däremot jättetråkigt att vi missade diskussionsdagen!! Den har redan varit... 22 APRIL... vi hade fått meddelande om att det var ändrat datum, men så var det ju inte. Struligt värre, ja ja... tur man inte hann åka in till centralen iaf! :)

Klapp på kinden och puss på stjärten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0