Snopet...

Vaknade första morgonen i lägenheten efter första natten i min nya säng i måndags morse. Klär mig och gör mig i ordning. Går till köket för att inta lite frukost innan avfärd till jobbet. Inget konstigt i det, men det blev en rätt så avancerad och improviserad process.

Ställer fram mjölk och smör på bordet. Plockar fram brödet från frysen. Blir påmind om att jag har ju ingen micro. Ok. Startar ugnen för att tina brödet. Tycker det tar för lång tid så får bli tunnbröd istället. Sätter mig till bords och ska smöra mackan. Ingen smörkniv och inget glas till mjölken. Kliver upp för att hämta. Tankevurpa! Jag har ju INGA köksprylar alls i den här lägenheten! ALLT sånt är ju i Umeå fortfarande och flyttas inte ner förrän till månadsskiftet. Bodde ju möblerat innan så allt sånt fanns ju i lägenheten redan. Jag ser mig omkring och hittar en tom drickesflaska som får agera glas för att slippa dricka ur förpackningen och hade en tesked som fick tjänstgöra som smörkniv. Så med andra ord så är teskeden det enda mitt kök är rustat med. Har lånat bestick från jobbet nu och ska få låna en kastrull och stekpanna av Kina så nu ska jag väl klara mig hjälpligt iaf. :) Hade köpt en kaffemugg som jag skulle ha på jobbet och den fick följa med hem till lägenheten igen så nu har jag nått vettigt att dricka ur också. Lyxigt värre! Haha!

Nu är lamporna på plats och möblerna jag köpt monterade och jag har packat upp det mesta. Tackar enormt för hjälpen med monteringen!! Guld värt! Soffan jag köpt levereras strax innan midsommar så för tillfätter så är sängen placerad i vardagsrummet. Lite impad över mig själv, eller förvånad är nog rätt ord, att jag inte är klar med allt redan utan plockar lite nu och då. Olikt mig...Sparar mig kanske till den riktiga inflytten då allt jag har i Umeå kommer ner. Längtar redan!! Faan! Det är ju på allvar nu! Jag ska bli Stockholmare på riktigt! Nice... :)

Idag var jag på gymmet och spände musklerna lite. Har fått mindre tjusiga "gymaxlar" igen. Jag är ju en liten klenis och får lätt blåmärken och det är precis vad jag fått på axlarna efter att tränat i benpressen. Vill man vara fin... Träningen går bra iaf och det blir succesivt tyngre och tyngre vikter och förhoppningsvis en allt starkare och tightare kropp på köpet också, men det återstår väl att se om man kvalar in till beach 2008 eller om det blir till att bada i vassen. Haha! :) Fotbollen är bara hur kul som helst och vi är ju rätt duktiga också! Har hunnit bli några vinster. Match varje måndag i Bandhagen och träningar på onsdagar. Alldeles lagom och gymmet däremellan.

Direkt efter jobbet imorrn så bär det iväg til Söderhamn för att fira Stina som fyller år. Ska bli kul att komma iväg lite.

Lite foton på lägenheten:
Lite mer möblerade bilder kommer snart.
    
 


Stämmer inte kartan gäller verkligheten!
Kompass, någon?

Kommentarer
Postat av: Lisa

Härligt med ett eget hem igen! Inflyttningsfest? ;)

Ha en bra dag! KRAAAAAAM Lisa

2008-05-16 @ 08:12:26
URL: http://isalisa.blogg.se
Postat av: Lillan

Vad fint det ser ut att vara.. kramis

2008-05-17 @ 21:36:12
URL: http://linpet.blogg.se
Postat av: Malin

tjingeling! Lovade att plita ner ett par ord här i din blogg när jag hittat hit =) Tack för ett skitkul helg i Söderhamn, hoppas vi ses igen snart =) Kram!

Pst.. här har du min hemsideadress www.bonitaskrypin.se

2008-05-18 @ 21:06:15
URL: http://www.malinbonita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0