Hur envis kan man va...

Vet inte när jag var hemma sjuk från jobbet sist!? Har det ens hänt förut?! Tror faktiskt inte det. Nu är det tredje dagen jag är hemma från jobbet så nu har jag väl varit sjukskriven för för en halv livstid nu tror jag. Haha!

Känner mig bra nog mycket piggare idag, men hostan envisas och vägrar släppa taget om mig! I morse vaknade jag med ögoninflammation i ena ögat igen... suck! Jag som hade bestämt mig för att he mig iväg till jobbet imorrn. Ja ja, det får gå som det går. Jag är allt för rastlös för att ligga hemma sjuk och vet att jag har MASSOR som måste göras på jobbet! Mest av allt så saknar jag att träffa vännerna och vill inte känna mig risig och hängig längre! Nu vill jag ta på mig lite roligare kläder, göra mig iordning och gå utanför lägenheten! Jag vill vara social och umgås!

Ikväll ska jag gå och se fotboll på Råsunda. Då ska jag gå på mitt andra derby. Den här gången är det Djurgården - AIK. Ser framemot det och hoppas att jag lämnar arenan med livet i behåll även denna gång! Blir middag ihop med några vänner som bor mitt emot arenan innan matchen. Tjohoo! Socialiserar! =)

På fredag så åker jag hem till Umeå och är där över helgen. Har lite dåligt samvete att jag inte varit upp oftare! Har inte varit i Umeå sen månadsskiftet juni/juli... illa! Höstlovet kommer jag inte heller att åka upp för då är det utlandet som gäller för min del. Läängtar!! Så nästa gång jag åker upp blir inte förrän till jul. Som tur var så kommer jag att träffa flera av Umeåvännerna när jag har mitt 30årspartaj! Blev bara såå glad igår när jag pratade med lillasyster som berättade att HELA familjen kommer ner och alla respektive! =)

Ska du ut och flyga? Då rekommenerar jag att du beställer IKEA-familykortet om du inte redan har det. Kostar inget, men du sparar mycket pengar på att ha det! Kortet beställer du enkelt från IKEAs hemsida. Sen bokar du ditt flyg på www.malmoaviation.se/ikeafamily

Nä, vad tror ni om en film? Tror jag ska koka the och luta ikull mig i soffan en stund och se en film eller två.


Mindre sjuk, men inte frisk...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0